witaj to tak jak ja ja mam 2 coreczki i 1 chlopaka i teraz chlopak bedzie. Musimy wytrzymac laski aby tylko polnoc przekroczyc juz 00:01 mozemy jechac na porodowkeJa mam na 4 stycznia [emoji4] ale kto wie czy się dotrwa do tego dnia [emoji6]
Moja 4 ciąża. Mam już córkę 9l,syna 5l,syna 17 miesięcy i teraz będzie córeczka [emoji7]
Także 2 parki będę miała.
reklama

Veronika_k
Fanka BB :)
Fajnie. A jakie przedziały wiekowe? U mnie pierwsze 3 ciążę co 4 lata [emoji6] a ta była planowana ale nie tak szybko [emoji1745]witaj to tak jak ja ja mam 2 coreczki i 1 chlopaka i teraz chlopak bedzie. Musimy wytrzymac laski aby tylko polnoc przekroczyc juz 00:01 mozemy jechac na porodowke
Ale najważniejsze,że wszystko ok.
Ja praktycznie też sama z dzieciakami bo mąż od rana do wieczora w przychodni. Szkoła,przedszkole,śniadania,obiady,mały latający po całym domu,na szczęście nie jest aż takim łobuzem i nawet się słucha [emoji57]
Za to 5 latek nie zły rozrabiaka. 9 latka zadania domowe, poćwiczyć i wgl ma swój świat [emoji848] tzn towarzyska jest i więcej czasu spędza z koleżankami.
Dziewczyny znowu boli mnie dziś brzuch i krzyż [emoji58]
Ale mam chałupę ogarnięta [emoji6]
Nie chcę już mi się zmywarki opróżniać,żeby kolejne zapakować,więc kilka naczyń stoi w zlewie [emoji23] dla mnie to koniec świata.
Edit: nie zrobiłam tego,nie bo mi się nie chciało a dlatego,że mąż mój ma świra na punkcie gier i co chwile nowe kupuje,dziś przywiózł 3 i młoda chciała z nami pograć. Skończyliśmy z 30min temu bo już ledwo na oczy patrzyła [emoji38]
reqiem
O tak mi dzisiaj w Lidlu robiła [emoji23] stałam , oglądałam na NIEJ ciuszki i co chwilę "syczałam z bólu" i łapałam się na dół brzucha , a mój mąż przerażony że zaczynam rodzić czy coś [emoji28]No mi czasem tak naciśnie że czuje na cewce aż[emoji52]
magda.lena91
Przytyłam już dokładnie tyle samo. Tyle, że warto 58 kg a teraz 72 kg. Czuję się jak wieloryb, w pierwszej ciąży tak nie miałam, tylko w brzuch szło a teraz. W twarz, szyję, ręce, uda, wszystko..ja wazyłam 52 kg przed ciazą a teraz 66masakra
u mnie 1 corka 7 lat druga 5 lat i syn 4 lata . ale ciezko bardzo jest bo moj wyjechal do pracy za granice przyjedzie w lutym prawdopodobnie i wszystko sama rob ... ja juz sie nie przyjumuje jak dzisiaj nie posprzatam to rano nie bede na sile chodzila kregoslup boliFajnie. A jakie przedziały wiekowe? U mnie pierwsze 3 ciążę co 4 lata [emoji6] a ta była planowana ale nie tak szybko [emoji1745]
Ale najważniejsze,że wszystko ok.
Ja praktycznie też sama z dzieciakami bo mąż od rana do wieczora w przychodni. Szkoła,przedszkole,śniadania,obiady,mały latający po całym domu,na szczęście nie jest aż takim łobuzem i nawet się słucha [emoji57]
Za to 5 latek nie zły rozrabiaka. 9 latka zadania domowe, poćwiczyć i wgl ma swój świat [emoji848] tzn towarzyska jest i więcej czasu spędza z koleżankami.
Dziewczyny znowu boli mnie dziś brzuch i krzyż [emoji58]
Ale mam chałupę ogarnięta [emoji6]
Nie chcę już mi się zmywarki opróżniać,żeby kolejne zapakować,więc kilka naczyń stoi w zlewie [emoji23] dla mnie to koniec świata.
Edit: nie zrobiłam tego,nie bo mi się nie chciało a dlatego,że mąż mój ma świra na punkcie gier i co chwile nowe kupuje,dziś przywiózł 3 i młoda chciała z nami pograć. Skończyliśmy z 30min temu bo już ledwo na oczy patrzyła [emoji38]
reqiem
My nianie chcemy bo mamy ogródek i jak młoda będzie sobie spala to można czy oranie spokojnie powiesić czy posiedzieć wieczorem [emoji6] a monitor oddechu to myślę niekoniecznie jak zdrowe dziecko i nie wcześniak ale jak masz to sobie zostaw , sprzedasz później [emoji6] my mamy bo w rodzinie męża zdarzyła się śmierć łóżeczkowa i teraz panikuję.ja mam poduszke w kształcie C i nie wiem jak na niej spac dostałam dzisiaj w prezencie musze poczytac
a mam pytanie mam monitor oddechu i nianie sprawdza sie to , bo myslalam o sprzedaniu
O tak mi dzisiaj w Lidlu robiła [emoji23] stałam , oglądałam na NIEJ ciuszki i co chwilę "syczałam z bólu" i łapałam się na dół brzucha , a mój mąż przerażony że zaczynam rodzić czy coś [emoji28]
reqiem
Ja 56, ale moja córcia rokuje na taką 3kg więc w 62 to się utopi [emoji6][emoji16]jakie ubranka szykujecie na 56 czy na 62 ?
u mnie juz w sypialni lozeczko stoi i powoli piore i prasuje na spokojnie wszystko zrobie
teraz duzo rzeczy sie slyszy . masakra no w sumie tak jak pranie powiesisz na dworze a dziecko w domu bedzie to bedziesz slyszała albo dziecko bedzie spac na dworze a my obiad robić.  

Ja teraz przed laptopem a mały sie wierci strasznie Pierwsza ciaze mam taka ze mam dziecko zwiercone
 Pierwsza ciaze mam taka ze mam dziecko zwiercone  kiedys za tym bedzie sie tesknić
 kiedys za tym bedzie sie tesknić  

kg sa bardzo ciezkie dla nas kobiet bo ciezko sie poruszac jest . ale juz blizej niz dalej tylko te blizej robi sie coraz ciezsze

Ja teraz przed laptopem a mały sie wierci strasznie
kg sa bardzo ciezkie dla nas kobiet bo ciezko sie poruszac jest . ale juz blizej niz dalej tylko te blizej robi sie coraz ciezsze
reklama