reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zniose wszystko tylko boje sie ze cos jest nie tak moje pierwsze podejscie do procedury.
boleć bedzie niestety to jest ingerencja w organizm w jajniki
miałam wzdęty brzuch i przez kilka dni miałam ucisk na pecherz i uciekał mi mocz tez sie bałam ze cos jest nie tak ale później przeszło każda z nas jest inna i każdy inaczej to przechodzi ale nie jest tak źle bedzie dobrze musimy być dobrej mysli nastawiam sie tak cały czas zapisałam się na siłownię zeby mi ten czas zleciał w styczniu bede miec jeszcze histeroskopie mam malego polipa zeby go usunąć i sprawdzić czy wszystko jest w porządku i zacznę sie stymulować

Myślę ze bedzie ok i nie martw sie.
U mnie przy pierwszej stymulacji najmniejsze pecherzyki ktore byly dojrzale to 15mm na usg dwa dni przed punkcja. Przy drugiej stymulacji najwieksze 2 dni przed punkcja byly 22 tylko troche ich popekało przed punkcja. Ale jak widac moze byc spora rozpiętość miedzy wielkoscia pęcherzyków i mogą byc dojrzałe.
W Novum ustalaja punkcje jak pecherzyki maja między 17-20mm
Stymulacja może trwac 7-14 dni. A ktory to u ciebie dzien stymulacji?
Trzymam kciuki[emoji110]
Rozumiem, dziękuję za odp. Widzę że różnie to może być, może niepotrzebnie się martwie. Dziś mam 9dc - 6 dzień stymulacji. Następna wizyta w pt. 11dc.

Rozumiem, dziękuję za odp. Widzę że różnie to może być, może niepotrzebnie się martwie. Dziś mam 9dc - 6 dzień stymulacji. Następna wizyta w pt. 11dc.
Oczywiscie ja nie jestem lekarzem i pisze tylko z mojego doswiadczenia. Kazda z nas jest inna i inaczej reaguje na leki ale mysle ze bedzie ok. To dopiero 6 dzien stymulacji. Czasem jest tak ze slabo rosna a pozniej ruszaja z kopyta...
Normalne ze sie martwisz bo większość z nas sie ciągle o cos martwi...
Kiedy kolejna wizyta? Piątek?
(No tak napisalas ze piatek, jakos przeoczylam to ostatnie zdanie)
Trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Jestem po wizycie mała waży już ponad 1kg i ma 37 cm. Niestety obrócona pleckami i nic nie było widać. Chlopkers a jak u ciebie po wizycie? Kurciu jak to w życiu raz pod górkę raz z górki.. ważne że implantacja była a teraz jak to Lewy mówi trzeba trafić na ten zarodek.

Super!!! A grzeczna w brzuszku czy szaleje? ;)

reklama
Do góry