Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no i mam nadzieję, że 7też da radę. Córka w nim mogła obserwować otoczenie, ja miałam wolne ręce. Lubiła też słuchać bicia serca. Bo takie różne dźwięki były tam wgrane. Od razu się uspokajała. Często też wypinałam i brałam ją w samym siedzonku do kuchni na stół czy gdzie tam potrzebowałam.
moze na polowkowym w koncu sie dowiemy:-)Dziewczyny farbujecie już włosy? W ciąży można nakładać farbę, ale najlepiej tą bez amoniaku. Mam już kupioną. Jestem w 17 tygodniu. Pierwszy trymestr nie polecają farbować, ale nie wiem czy teraz jeszcze zaczekać czy kłaść. Za killa dni mam w przedszkolu jasełka, a odrosty siwe na głowie, że się martwię, że mnie z babcią pomylą [emoji2][emoji70] a mam dopiero 32 lata, żeby nie było.
@AnnaDd88 ale masz kalejdoskop! Rety to tyle wiesz co i ja... ze nic nie wieszmoze na polowkowym w koncu sie dowiemy
Ja myśle że właśnie na połowkowym juz wiecej bedzie widac)) aż sama zglupialam. już wybieralismy imię dla chlopca
wiec najlepiej póki co zakupy odłożyć na poooożniej
zeby potem nie bylo problemow kolorystycznych
chociaz kusi nabycie jakis mini spiochow taki namacalny dowod
![]()