reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Co do glukometrow to różnice moga byc 10 a nawet 20 jednostek z jednej kropli krwi...dzisiejsze info od diabetologa (tak się wkurzylam po krzywej, że podjechalam zapytać).
Jak dla mnie bez sensu, to raczej napędzanie przemysłu niż faktyczna możliwość samokontroli. Co z tego, że na czczo pokaże 94, przecież to juz cukrzyca więc musisz kupowac paski! Gdyby pokazal mniej paski by nie schodzily...
Mój przykład i glukometr: na czczo 120,po 1h od glukozy 210... Wyniki krzywej:93,136,99!! Ponad 70 jednostek więcej [emoji15]
Szkoda tego 93, ale tragedii nie ma :)))

Uff ja już po
Dzidzia starsza na usg bo 12+5 a wg om 12+1
Fikał strasznie i jest chłopakiem :) zapytalam dr czy jest bardziej chlopcem czy dziewczyna to powiedział najpierw, że bardziej chlopiec, pogrzebal i mówi ooo no bardziej, bardziej :)

Dostalam skierowanie na prenatalne do szpitala i umowilam się z lekarzem na jutro w szpitalu. Skierowanie ze wzgledu na wade nerek u starszego :)

Uff ja już po
Fikał strasznie i jest chłopakiem :) zapytalam dr czy jest bardziej chlopcem czy dziewczyna to powiedział najpierw, że bardziej chlopiec, pogrzebal i mówi ooo no bardziej, bardziej :)

Dostalam skierowanie na prenatalne do szpitala i umowilam się z lekarzem na jutro w szpitalu. Skierowanie ze wzgledu na wade nerek u starszego :)
Super...kolejna odkryta płeć ;-)

Z tego co wiem to kurier niestety nie ma obowiązku czekać żeby otworzyć przy nim paczkę... potem w razie w spisuje się protokół szkody. Ja np zamowilam zlew i przyszedl pekniety na pol i na kuriera czekałam ponad tydzień ale może to zależy od firmy czy miasta bo u mnie dpd jest straszny kurier akurat. Tak czy siak ja bym przez Internet nie kupila jednak w ciemno używki, tylko osobiście ☹

A na poprawę humoru ostatnio oglądałam łóżeczka na olx i znalazlam naprawdę piękne w dobrej cenie i napisałam wiadomość czy lozeczko nie jest uszkodzone i czy są ślady po ząbkach co przecież często się zdarza na co otrzymałam odpowiedź: ja mam w domu małe dziecko a nie bobry
No to moja przyjaciółka miała w domu dwa małe bobry :p

reklama
Uff ja już po

Gratuluję synka :)

Do góry