Puchatka
Majowe mamy'08
No dziewczynki widze że znowu ruszacie z kopyta :-):-) ja sie właśnie wyżyłam troszkę kulinarnie zrobiłam sałatkę warzywną i udka faszerowane grzybkami 
poza tym na USG wszystko w porząsiu a moje maleństwo tak fikało nóziami że szok widac że bardzo żywotne maleństwo :-):-) ma już 6 cm od głowki do dupki oczywiście
no i według dzisiejszego USG termin mi wypada na 17.05
Ataata wielkie gratulacyjki ja już nie mogę się doczekać kiedy ja się dowiem kto w moim brzusiu buszuje :-):-) a co do wąteczku to nawet jak pojawi się zamknięty to i tak temu otwartemu napewno nie dam całkiem umrzeć bo mam do niego za duży sentyment :-):-)
Antiope z tym brakiem ogrzewania to prawdziwe chamstwo
jak tak można
Kiniusiu brzuszek wygłaskany w każda stronkę

Mufka a jak teraz Kochana Twoje zdróweńko mam nadzieję że już wykorzystałaś limit choróbsk na ten rok i na dwa następne też :-):-)

poza tym na USG wszystko w porząsiu a moje maleństwo tak fikało nóziami że szok widac że bardzo żywotne maleństwo :-):-) ma już 6 cm od głowki do dupki oczywiście
no i według dzisiejszego USG termin mi wypada na 17.05 Ataata wielkie gratulacyjki ja już nie mogę się doczekać kiedy ja się dowiem kto w moim brzusiu buszuje :-):-) a co do wąteczku to nawet jak pojawi się zamknięty to i tak temu otwartemu napewno nie dam całkiem umrzeć bo mam do niego za duży sentyment :-):-)
Antiope z tym brakiem ogrzewania to prawdziwe chamstwo

jak tak można Kiniusiu brzuszek wygłaskany w każda stronkę

Mufka a jak teraz Kochana Twoje zdróweńko mam nadzieję że już wykorzystałaś limit choróbsk na ten rok i na dwa następne też :-):-)
Normalnie bez komentarza. Po godzinie siedzenia w pracy jestem jak sopelek lodu. Do nas się wchodzi bezpośrednio z pola, więc jest naprawdę zimno. Szefowa obiecała, że przyniesie drugą farelkę, bo ta która jest nie wystarcza na całe biuro. Czy nie uważacie, że to przegięcie? Albo się zachartuję przez tą zimę, albo umrę na zapalenie płuc.

;-)

).Doktorek stwierdził że w związku z trochę nieregularnymi cyklami chce mnie zobaczyć nie w 12 dc a w 10. Po czym się uśmiechnął i stwierdził że oczywiście mamy jeszcze szansę w tym cyklu i jeśli się uda to również mam się zameldować