Judyta26
Fanka BB :)
W tym samym czasie napisalysmy to samoSuper bobas !![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tym samym czasie napisalysmy to samoSuper bobas !![]()
Właśnie widzę [emoji23][emoji23][emoji23]W tym samym czasie napisalysmy to samo![]()
A pokaż to z 6tc, Ramzi obejmuje właśnie 6-8 tydzieńUu to nie mam takiego USg..mam z 6tca prenatalne miałaś już?? Ciekawe czy się u CB sprawdzi
a chciałabys chłopca??
Śliczna dziewczynka
Ja pokaże ! Też jestem ciekawaA pokaż to z 6tc, Ramzi obejmuje właśnie 6-8 tydzień![]()
Meldujemy się po wizycie ciąża starsza o tydzień niz z terminu om. Termin na 6.06 wszystko ok, przeziernosc karku 1.7. Narządy, kończyny, serduszko itp wszystko w porządku. Jeszcze dzidziuś się nie chciał ujawnić z płcią ale lekarz bardziej skłania się ku chłopakowi. Zobaczymy następnym razem Zobacz załącznik 921624
Troszkę duzy bobas na Ramziego już, ale jest chyba minimalnie bardziej po prawej stronie co wskazuje na chłopca. nie zawierzałabym tej metodzie mimo wszystko. Możliwe też, że obraz macicy jest w odbiciu lustrzanymJa pokaże ! Też jestem ciekawaBo dla mnie to tu nic nie widac [emoji23]Zobacz załącznik 921812
Właśnie tak patrzę że on chyba jest z 8/9 A wcześniejsze miałam w 6... zaraz znajdęTroszkę duzy bobas na Ramziego już, ale jest chyba minimalnie bardziej po prawej stronie co wskazuje na chłopca. nie zawierzałabym tej metodzie mimo wszystko. Możliwe też, że obraz macicy jest w odbiciu lustrzanym![]()
Gratulacje, powiem Ci że jakoś tak widać że dziewczynka