Lomatyjo, to chinski latwiejszy jestTaka ściąga od annamarie
Dla mnie to nadal magia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lomatyjo, to chinski latwiejszy jestTaka ściąga od annamarie
Dla mnie to nadal magia
raczej niestety nie,mozna je oszukac atosibanem,ktory tu wszystkie jak rybki bioraA kiry idzie jakoś poprawić polepszyć albo naprawić?
A czasem nie accofil & neupogen? Bo atosiban jest rozkurczowy na macice.raczej niestety nie,mozna je oszukac atosibanem,ktory tu wszystkie jak rybki bioratzn nie Kiry a sama ich funkcje. Oprocz tego status immunologiczny lubi sie ciagle zmieniac czyli tego co wczoraj nie mialas dzisiaj mozesz juz miec i na odwrot. Nie darlabym sobie wlosow z glowy powodu Kirow,bo to jeden z tysiecy czynnikow potrzebnych do implantacji.Dobre zarodki to ciagle podstawa.
Czyli badanie genetyczne zarodkaraczej niestety nie,mozna je oszukac atosibanem,ktory tu wszystkie jak rybki bioratzn nie Kiry a sama ich funkcje. Oprocz tego status immunologiczny lubi sie ciagle zmieniac czyli tego co wczoraj nie mialas dzisiaj mozesz juz miec i na odwrot. Nie darlabym sobie wlosow z glowy powodu Kirow,bo to jeden z tysiecy czynnikow potrzebnych do implantacji.Dobre zarodki to ciagle podstawa.
Napewno nie Janeczko.Dziewczyny powiedzcie mi którego lekarza polecacie Doktora Mrugacza z kliniki Bocian czy doktora Janeczko z kliniki Parens
Dla mnie to jest to badanie ktore mozna o kant.... rozbic. Bardzo integrujace i nie dajace 100% pewnosci.Oprocz tego nie gwarantuje ci to ciazy. To moje zdanie.Jest tu duzo osob ktore kase na nie wydalo i do dzisiaj nie sa w ciazy, bo inne sprawy nie funkcjonuja.Ruletka to cale in vitro.Czyli badanie genetyczne zarodka![]()
Coś w tym jest. Nam zostały jeszcze 4 zarodki. Może się udaDla mnie to jest to badanie ktore mozna o kant.... rozbic. Bardzo integrujace i nie dajace 100% pewnosci.Oprocz tego nie gwarantuje ci to ciazy. To moje zdanie.Jest tu duzo osob ktore kase na nie wydalo i do dzisiaj nie sa w ciazy, bo inne sprawy nie funkcjonuja.Ruletka to cale in vitro.