reklama
Mi pani doktor zasugerowała bardzo delikatnie dziewczynkę bo nic nie było między nogami ale powiedziała ze to tak po cichutku bo po prostu nie jest pewnaSuper! U mnie teraz wielka burza w rodzinie haha
Porównałam zdjecie usg moje i @Pianistka1991 i chyba faktycznie na dziewczynke wygląda
@Nat Bluebell jak twoje dolegliwości? Minęły po Lactovaginal'u?
Konwalia90
Fanka BB :)
Mam koleżankę która miala mieć chlopaka. Na każdym usg tak wychodzilo. A na porodowce wyszla dziewczynkaA na genetycznym był wyraźnie wyrostek płciowy w górę? Kurcze przeważnie pomyłki są w drugą stronę ;-) Czyli mojemu synowi tez mogą jeszcze wargi wyrosnąć![]()
W aumie lepiej w ta strone. Gorzej miec wszystko rozowe plus sukienkiMam koleżankę która miala mieć chlopaka. Na każdym usg tak wychodzilo. A na porodowce wyszla dziewczynkajest to autentyczny przypadek chociaz gdybym nie widziala na wlasne oczy to bym nie uwierzyla. Dziewczyna miala juz wszystko na chlopaka przygotowane
![]()
Brawo! Zjadlabym teraz już bezkarnie skoro dziewczynka!Po calym dniu spedzonym w kuchni...jest efekt...az sama nie wierzę
Mój pierwszy tort ( 3 ciasto w zyciu) wyglada tak: Zobacz załącznik 924401
Konwalia90
Hehe no w sumie takW aumie lepiej w ta strone. Gorzej miec wszystko rozowe plus sukienki![]()
Wow szacun !Po calym dniu spedzonym w kuchni...jest efekt...az sama nie wierzę
Mój pierwszy tort ( 3 ciasto w zyciu) wyglada tak: Zobacz załącznik 924401
reklama
Ala1990aa
Gratulacje! A który masz tc?No w zasadzie to tak... Oby szybko ta wizyta byla to bedziesz tez spokojniejsza, ze wszystko ok i lekarza poznasz.
Zobaczcie co mam na zdjęciu
Ja normalnie nie wierzę, ze to możliwe. Każda ciąża to samo... Synek byl do stycznia (ta sama data porodu) dziewczynka a teraz synek okazuje się mieć wargi sromowe
Ogolnie jest duży bobas wyprzedza trochę termin z om ale lekarz kazał sie sugerowac dalej om mimo ze usg jest wiecej o 5 dni.
Kolejna wizyta 16 stycznia. Chociaż w międzyczasie pójdę jeszcze do tego luxmedu jak mi sie uda.
Ogólnie wszystko jest w porzadku
Wszyscy mi mówili, ze bedzie dziewczyna a ja twardo Niee ja wierze doktorkowi.
Wiecie co czuje, ze dalej mam 50/50Zobacz załącznik 924366