reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Śniło mi się ze miałam cesarkę! Jezusie jak to bolalo! To był tak realny ból ze az mam ciary jak o tym pomyśle. Ale pozniej kazano mi wstac i pojsc do sali obok. A tam była moja córeczka[emoji179] Uczucie nie do opisania, pomimo ze to tylko sen[emoji7]

reklama
A mi się śnił test ciazowy. Że zrobiłam przed czasem, wyszedł blady i na drugi dzień już wyszły śliczne mocne dwie kreski. I jak tylko na niego spojrzałam, wiedziałam, że to będzie córka. Nawet we śnie testuje [emoji23][emoji23][emoji23]

Po dzisiejszej temp. (36,93 - spadek) ciężko jednak widzę te ciąże. Spadek to u mnie nic dobrego.

A mi się śnił test ciazowy. Że zrobiłam przed czasem, wyszedł blady i na drugi dzień już wyszły śliczne mocne dwie kreski. I jak tylko na niego spojrzałam, wiedziałam, że to będzie córka. Nawet we śnie testuje [emoji23][emoji23][emoji23]

Po dzisiejszej temp. (36,93 - spadek) ciężko jednak widzę te ciąże. Spadek to u mnie nic dobrego.
Mi co miesiąc śni się pozytywny test ciążowy albo że nagle dostaje @ a ponoć sny spełniają się odwrotnie i jeszcze tak się nie zdarzyło żeby @ nie przyszła :-D
Ale Tobie życzę spełnienia tego snu :-*
U mnie lekki wzrost temp. Ten 13 cs jest jakiś inny niż zwykle....

Mi co miesiąc śni się pozytywny test ciążowy albo że nagle dostaje @ a ponoć sny spełniają się odwrotnie i jeszcze tak się nie zdarzyło żeby @ nie przyszła :-D

U mnie w tym cyklu już drugi taki sen z pozytywnym testem. Oszaleje! Nawet w podświadomości ciagle mysle o ciąży [emoji23] jak tu się całkowicie wyluzować? Ja tego nie potrafię.

Witam się z kawą [emoji16] która pije w spokoju, bo moje dziecko dosypia [emoji16]
A zapomniałam się wam pochwalić, że corcia zrobiła mi ostatnio prezent na urodziny , wyszedł jej pierwszy zabek [emoji3] 2 tygodnie przed pierwszymi urodzinami. Już nie mogłam się go doczekać [emoji23] Ale jest. [emoji7]

Witam się z kawą [emoji16] która pije w spokoju, bo moje dziecko dosypia [emoji16]
A zapomniałam się wam pochwalić, że corcia zrobiła mi ostatnio prezent na urodziny , wyszedł jej pierwszy zabek [emoji3] 2 tygodnie przed pierwszymi urodzinami. Już nie mogłam się go doczekać [emoji23] Ale jest. [emoji7]

Fajny to czas [emoji173]️
U nas obecnie okres gubienia zębów u starszaka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie w tym cyklu już drugi taki sen z pozytywnym testem. Oszaleje! Nawet w podświadomości ciagle mysle o ciąży [emoji23] jak tu się całkowicie wyluzować? Ja tego nie potrafię.
Serio jestes moim zbawieniem [emoji16] myslalam ze tylko mi wali w dekiel [emoji23][emoji23][emoji23] cale mieszkanie wysprzatalam. Przyprawy algabetycznie ukladalam... to nawet przy kolejnych literkach imiona w glowie mi siedzialy. Masakra jakas [emoji23][emoji23][emoji23]

Może będzie szczęśliwy :)

reklama
Smacznej kawki :)
Uwielbiam kawę :D

Ja w pracy, a po pracy ubieramy choinkę juhu :D

Do góry