reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Po tym jak wychodzi sobie z kolegami i z koleżanka na piwo to teraz nagle dzwoni i pisze „co moja kicia robi”. Wyszłam się przejść sama i mu powiedziałam, ze poszłam na miasto na zakupy. A on ze jest blisko domu i niedługo będzie. Nie mam ochoty z nim rozmawiać. On na piwo a ja czekam z obiadem jak debil do tej godziny i pewnie już jadł wiec na marne robiłam cały obiad. Podejmowałam rozmowę tej wigilii i świat. On twierdzi, ze to czas rodzinny i jego brat przyjeżdża wtedy a na co dzień go nie ma w rodzinnym mieście i chce z nim spędzić czas. Nie ważne ze jestemsy zaręczeni. Tak jak jego mama stwierdziła ze ja jestem obca i on będzie żałował tego jeszcze ze z rodzina nie spędził świat
Ja pierd. :/ Święta to czas rodzinny? A Ty kim jesteś? Chyba najbliższa osobą, czy nie? Nie rozumiem.

A czemu się rozstaniemy? Jestem na grupie z kwietnia 2017 i do tej pory utrzymujemy kontakt, pewnie że nie tak intensywnie jak w ciąży i w mniejszym grinie[emoji6] myśle że zamknięcie wątku to dobry pomysł ale póki co chyba na to za wcześnie bo ciągle ktoś do nas dopisuje [emoji6]
Ja nadal mam kontakt z dziewczynami z 2015. Jasne, że nie ze wszystkimi, ale nawet się nam zdarzało spotkać jak już dzieci były na świecie ;)

Powie że mam robić jak chce skoro uważam że będzie lepiej. Ale mam patrzeć na córkę , nie być egoistka i nie myśleć tylko o sobie bo w PL nie będzie dla.niej przyszłości i jak jej zniszcze życie to będzie to moja wina i on mi tego nie daruje .... nie wiem może zrobi tak jak z psem zamierza
Po takim tekście ja już bym miała bilety na samolot. Czyli jemu to bez różnicy, a skoro Ty nadal tam jesteś to on jest ma wygranej pozycji i niestety to wykorzystuje. A niby dlaczego nie ma przyszłości dla dziecka w PL? Bez przesady. Pl to nie Syria.

Ja pracowałam i wszystkie moje pieniądze były odkładane .....A teraz kiedy nie pracuje to wiadomo jestem nikim..... za ""moje pieniądze" zrobilismy dużo w domu itd. Bo stwierdził jak pracowałam że on już dosyć utrzymywał rodzine a ja bezczelnie korzystałam jako darmozjad więc jak zaczęłam robić to było tak że trzeba to albo odłożyć albo wykorzystac
Dziewczyno, co Ty z nim jeszcze robisz?!

Ahhh nie mogę spać ..... Najgorsze jest to że ja wiem doskonale co powinnam zrobić tylko to jest bardzo trudne wszystko.... bardzo .... jeszcze teraz dziecko w drodze.... Nikt nic nie wie ..... tylko wy
Wiesz co..czy za rok czy za 5 lat on się nie zmieni. Jedno dziecko nie potrafiło go zmienić drugie też.nie zmieni...mówisz że zrobi Wam piekło jak wyjedziesz a tu Wam go nie zrobi ? Może nie dziś nie jutro....ale skoro taki jest to chcesz żyć w strachu ? Teraz łatwiej będzie uciec do domu....potem z malutkim dzieckiem już będzie niestety trudniej....

reklama
Dziewczyny tak się wystraszylam teraz :sad: bralam prysznic i z 6cm nad pipką wyczulam kulkę jakaś, nie wiem co to moze byc ale dzień czy dwa dni temu na pewno tego nie czulam :(

Edit dziś raz dzwignelam wiecej niz powinnam trochę nieswiadomie i mąż mówi ze moze to przepuklina?
Zadzwoń do ginekologa podpytaj może. A boli Cię? Przepuklina boli chyba.

Do góry