reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jasne jest dla mnie, że to był pierwszy i ostatni raz kiedy świadomie zjadłam, mam nadzieję, że te kilka łyżek nie zaszkodziło, ale jakoś nie szczególnie miałam możliwość odmowic, a chwalic się nie zamierzałam ;) następnym razem będę bardziej uważna bo generuje to tylko nie potrzebny stres ;)
Nie zadręczaj się bo na pewno nie ma takiej potrzeby :D a bobasowi nic się nie stało [emoji14]

reklama
Jutro wizyta zas mnie nosi stres. O ile cisnienie mam ok 121 /71 to tetno juz 92 i czuje jak mi serce wali.
Wazylam sie dzis bo jutro muszę podac i jestem szczęśliwa bo miesiac temu byłam z waga na zero przytylam te 2.5kg tak dzis znow minus 2.1kg. Dieta mamy cukrzycowej i zamiana chleba na razowy sprawila duza roznice. Do tego pilnowanie posilkow.. Jedynie w szpitalu mialam 3 dni zaburzone ale tam stres zrobil swoje.
Martwie sie tylko uplawami... Od wczoraj znow są jak woda.. 4 razy majtki zmienialam.. Dzis mniej ale tez jak woda.. Oby to byla wydzielina. Dzidzia dzis znow mniej aktywna.

@Malaga00 super ze hormonalnie się juz stabilizujesz. Mam nadzieje ze w zyciu Ci się pouklada w sprawach sercowych oraz w samorealizacji. Intuicja u kobiet to niezwykly dar. Wiem cos o tym.
Trzymaj sie i powodzenia.

Jutro wizyta zas mnie nosi stres. O ile cisnienie mam ok 121 /71 to tetno juz 92 i czuje jak mi serce wali.
Wazylam sie dzis bo jutro muszę podac i jestem szczęśliwa bo miesiac temu byłam z waga na zero przytylam te 2.5kg tak dzis znow minus 2.1kg. Dieta mamy cukrzycowej i zamiana chleba na razowy sprawila duza roznice. Do tego pilnowanie posilkow.. Jedynie w szpitalu mialam 3 dni zaburzone ale tam stres zrobil swoje.
Martwie sie tylko uplawami... Od wczoraj znow są jak woda.. 4 razy majtki zmienialam.. Dzis mniej ale tez jak woda.. Oby to byla wydzielina. Dzidzia dzis znow mniej aktywna.

@Malaga00 super ze hormonalnie się juz stabilizujesz. Mam nadzieje ze w zyciu Ci się pouklada w sprawach sercowych oraz w samorealizacji. Intuicja u kobiet to niezwykly dar. Wiem cos o tym.
Trzymaj sie i powodzenia.
Jak się martwisz tą wydzielina to na allegro są te wkładki wyłapujące wody płodowe może warto kupić i się uspokoić ;)

A ja dzis bylam na wizycie u nowego lekarza. Doktorek bardzo fajny, chyba juz nowego nie szukam [emoji3] z dzidzia wszystko dobrze ale ze względu na te bole ktore mialam ostatnio dostalam nakaz odpoczynku, zero dzwigania i mam brac magnez i duphaston. Dzidzia ma juz ponad 11cm i wazy okolo 131g [emoji7]
Niestety nie mam foto ale wazne ze widzialam to moje skakajace maleństwo [emoji7] no i jednak nadal zostajemy przy różu [emoji3][emoji7][emoji7]

A ja dzis bylam na wizycie u nowego lekarza. Doktorek bardzo fajny, chyba juz nowego nie szukam [emoji3] z dzidzia wszystko dobrze ale ze względu na te bole ktore mialam ostatnio dostalam nakaz odpoczynku, zero dzwigania i mam brac magnez i duphaston. Dzidzia ma juz ponad 11cm i wazy okolo 131g [emoji7]
Niestety nie mam foto ale wazne ze widzialam to moje skakajace maleństwo [emoji7] no i jednak nadal zostajemy przy różu [emoji3][emoji7][emoji7]
Suuppper :-))))

Mallina to na pewno wydzielina. Ja wkladki zmieniam z 2 razy dziennie. Ja mam wizyte w piatek i staram sie jednak na większym luzie już do tego podchodzić

Tak mi się wydaje :( raczej na 99% nici
I co rozkręciła się@?ja nie mam nadal i dziś brzuch mnie też boli ale do wytrzymania bez leków.co mnie zdziwiło to śluz taki mleczko żółty czy coś ciągnący lejący ale przez chwilę nie wiem miałyście tak któreś?i tak mnie tknęło i chciałam sobie zobaczyć jak tam moja szyjka i naprawdę jestem prawie pewna jeśli jutro sprawdzę i będzie taka Sama bo nie czuję Dziubka dosłownie jest jakby kulka i tyle.wiem że tam się nie grzebie ale i tak zawsze się w środku pod mywam wiec dla spokoju jeszcze się wytrzymam z testem do piątku co mówicie?:)

reklama
Do góry