reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwona.c jestem w szoku jak czytam co ta nauczycielka wyprawia, to jakas młoda siksa czy stara dewotka? (przepraszam za wyrażenia)

Starsza juz na emeryture powinna isc:baffled:

ELISABETH a jesli mozna zapytac to dlaczego zrezygnowaliscie z dzidzi? W kazdym razie zycze owocnego szukania pracki:tak:
No to mnie rozumiecie że musiałam go kupić ( tylko czy Mariusz mnie zrozumie :cool2::zawstydzona/y:). Nie wiem czemu tak tanio poszedł, bo inne kolory w KUP TERAZ są wystawione za 95 zł + przesyłka. A ja zapłacę 34 zł z przesyłkom ( a planowałam dać za niego 45 - 50zł ).

Iwonka u mnie też jeszcze nie ma wody ale mam tyle że mogę Ci odlać :tak:.
A nie przyjechała cysterna? Bo u mnie widziałam. Ewentualnie możesz kupić w wodę niegazowaną.
Zrozumie jak zobaczy;-). Z wody skorzystam:blink: Nie cysterna nie podstawiona ale ja na szczescie mam mineralna niegazowana:tak::tak::tak:

reklama
Elisabeth no to życzę powodzenia w szukaniu pracy.

.
Nio dziękuje, ale dopiero za 3 tygodnie tak solidnie sie za to wezmę, jak mąz na stałe wróci, teraz się rozglądam...:baffled:i wcale sie z tego nie cieszę, bo to trochę stresujące dla mnie, bo nigdy w życiu jeszcze nie pracowałam... wstyd się przyznać:confused:

Starsza juz na emeryture powinna isc:baffled:

ELISABETH a jesli mozna zapytac to dlaczego zrezygnowaliscie z dzidzi? W kazdym razie zycze owocnego szukania pracki:tak:
Można spytać:-D:tak:... z dzidzi zrezygnowaliśmy tak na razie, jak już wcześniej pisałam ze względów finansowych, nie głodujemy:-) i wszystko jest ok, ale z drugim dzieckiem to chyba byłoby juz za ciężko... z reszta ja też mam ochotę od czasu do czasu sobie cos kupic...

Dziś to chyba jakiś dzień awarii. U nas pękła gdzieś rura i nie grzeją kaloryfery :no::no: Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że nie naprawią tego dziś. By ich drzwi :baffled:

A nam udało się zrobić zakupy między jedną, a drugą ulewą. Ale i tak wściekłam się okropnie, bo Jędrek wskoczył w kałużę prawie po kostki :wściekła/y:Myślałam, że go uduszę. Ja obładowana zakupami..... dobrze, że się w niej caly nie przekąpał.
To straszne przecież jest tak zimno :szok:, powinni robić nawet w nocy żeby jak najszybciej naprawić tą awarię.
Sewa przyznaj, Jędrek bawił się wyśmienicie :tak::-D.

A ja podpisuję się pod słowami SEWY, trzeba albo porozmawiać z tą nauczycielką albo to zgłosić dyrekcji :tak:

My juz po spacerku (co za pogoda -raz slonce, raz deszcz) i po obiadku.

Iwona brak mi slow na ta pania. Jak mozna tak meczyc dzieci?:confused: Przeciez ona tylko zniecheca dzieci do nauki.:baffled: Za moich czasow nie bylo chyba tyle nauki.

... z dzidzi zrezygnowaliśmy tak na razie, jak już wcześniej pisałam ze względów finansowych, nie głodujemy:-) i wszystko jest ok, ale z drugim dzieckiem to chyba byłoby juz za ciężko... z reszta ja też mam ochotę od czasu do czasu sobie cos kupic...
Dobrze Cie rozumiem.Ja tez jeszcze nie pracowalam.:baffled: I tez rozgladalam sie za jakas praca, ale "zdarzyl" sie Grzesio (co prawda ja chcialam dzidziusia i nie jestem bez winy;-):tak::-D)

Sewa ja dzis zalozylam Mackowi kalosze.Ale on byl szczesliwy i mial radoche.:tak::-)
Ania super okazje ustrzelilas.:tak: Komplecik sliczny, a jego cena dodaje jeszcze wiekszego uroku.;-):-D

Renifer przypomnialo mi sie ze ty mozesz jesc gotowane i pieczone miesko jak najbardziej oby nie smazone i tluste.Tak ja pamietam ze czesto sobie piekla a to schabik a to kurczaczki.Wiadomo oby nie na ostro.Smacznego!:-):-):-)
Klavell przepis brzmi apetycznie!:-p
Ania138 super ten komplecik i naprawde za grosze.Udalo ci sie !:tak:Kurcze ja tylko kupuje przez KUp Teraz i to za pobraniem bo moj mi jnaczej nie pozwala wplacac z gory na konto...:-(.
Sewa i znow zimno macie w domku..:dry:..Moje dziecko dzis co prawda w kaloszach biegalo po kaluzach ale i tak zaliczylo rzuta do wody.......ach.:szok::-D:-D
IwonaC Tez uwazam ze kobiecie trzeba zwrocic uwage...:no:
Bodzinka to sobie zrobilas dokladne mycie podlogi..;-):-)
Elisabeth w takim razie powodzenia w szukaniu pracy zycze:tak:Ale przyznam szczerze ze jak zaczniesz pracowac to trudno bedzie ci znow decydowac sie na drugie dziecko...

Dziewczyny byla u mnie mama takiego chlopca z Natalki klasy i doszlysmy do wniosku ze zmobilizujemy rodzicow i porozmawiamy jutro z pania na ten temat - ciekawe tylko czy cos to da:confused:

SEWA no wlasnie Jedrus napewno swietnie sie bawil - wiesz ze przyslowie mowi " dzieci dziela sie na brudne i nieszczesliwe.." i cos w tym jest:tak::tak::tak:
ASIULINKA to tak jak u mnie, ja co prawda wczesniej pracowalam, ale potem mialam dluzsza przerwe i w momencie kiedy wyruszylam na poszukiwania i juz nawet papiery zlozylam okazalo sie ze w ciazy jestem:-p, ale bardzo sie z tego ciesze bo mam fantasycznego synka:tak:

ELISABETH to jeszcze raz powodzenia w poszukiwaniach dobrej i dobrze platnej pracy:tak::tak:.

A moj Kuba wlasnie usnal a ja musze wziasc sie za lekcje z Natalka:baffled::no:

SEWA no wlasnie Jedrus napewno swietnie sie bawil - wiesz ze przyslowie mowi " dzieci dziela sie na brudne i nieszczesliwe.." i cos w tym jest:tak::tak::tak:

Moje zaliczyć można do tych szczęśliwych :tak::-) Ale dziś to przegiął z tą kapielą ;-) Zimno takie, a on woda w butach :baffled: Mogłam mu kaloszki włożyć, ale nigdy nie miał naleciałości w tym kierunku. No, al;e wygląda na to, że już ma :-)

A z panią porozmawiajcie koniecznie. W grupie siła.

SEWA Na przyszlosc bedziesz pamietac o kaloszach;-):-D
atak przy okazji masz bardzo fajny awatarek:tak:(ale ci przyslodzilam;-) ale naprawde mi sie podoba)

Natalce nie chce sie lekcji robic a i mnie nie bardzo:baffled:. Dam jej obejrzec jej ulubiona bajke i bierzemy sie do pracy.
No i koncze na dzis bo jak Kubus wstanie to bede musiala z nim znowu pospacerowac. To do jutra :-)

reklama
SEWA Na przyszlosc bedziesz pamietac o kaloszach;-):-D
atak przy okazji masz bardzo fajny awatarek:tak:(ale ci przyslodzilam;-) ale naprawde mi sie podoba)

Oj będę, będę pamiętała :tak::-) A za avatarek.... dzięki za przysłodzenie ;-) to z zoo. Obok nas pływa hipopotam. Słabo go widać, ale pływa :tak::-D

asiulinka szkoda, że jedno dziecię idzie spać, a drugie wstaje. Zero odpoczynku. Podziwiam za wytrwałość.

Do góry