reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Kiniusia ale ja swinia jestem... Nawet nie podziekowalam za trzymane kcukaski:zawstydzona/y: Niedobra ja!!! Poprawiam sie: Dziekuje serdecznie za kciuki!!! Napewno sie przydadza!!!! Buziaczki:*

Nie jesteś świnia i nie dziękuj;-):-D.I Ataata ma rację,wklej fotkę,to my ocenimy.:tak:

madigirl a może zrób fotke teścikowi i nam tu wklej, to ocenimy ile tam kresek widzimy;-)

kiniusia dzięki.I trzymam kciuki za 2 dni;-)
Wiesz co.......bo ten tego....... ale.........Dziś już czwartek......powiesz....???:sorry2:

Nie powiem i już i choćbyś miała mnie torturować to nie powiem.:evil::evil::evil:

Teraz to ja świnia jestem-Puchatko!Wybacz,Ciebie nie wymieniłam,ale nie specjalnie.Pogłaskaj brzuszek.Buziaki.

reklama
:zawstydzona/y: Oj, bedzie ciezko... zrobilam fotke ale tej drugiej kreseczki na zdjeciu wogole nie widac. Jak zrobie kolejny test mam nadzieje ze kreseczka bedzie wyrazniejsza i bede mogla sie z wami podzilelic dobrymi wiesciami... I z chcecia wtedy przesle wam pozytywne wibracje aby na tym forum do konca roku roilo sie fasoleczek:-)!!!!
A tymczasem ide do lozeczka bo cos mnie muli... Milego wieczorku dziewczynki. 3majcie sie cieplutko. Buziaczki:*

Madgirl trzymam kciukaski za bardziej widoczną drugą krechę :-).
Kiniusia za twój teścik sobotni trzymam równie mocno i meldować o wynikach zaraz po zrobieniu, bo jak nie ...:-p:-D

Mamusiasynusia ,:-):-):-)Jak samopoczucie?
Aga ,:-):-):-)
Dorota ,:-):-):-)
Beatko ,:-):-):-)
Elza ,:-):-):-)
Ataata ,buziaki dla Ciebie i księżniczki:-).
Iwonka ,pogłaskaj brzusio od ciotki;-):-).
Mufka ,:-):-):-)
Ewcia ,:-):-):-)
Antiope ,:-):-):-)

No,to teraz chyba nikogo nie pominęłam...a jeżeli jednak to proszę na mnie nakrzyczeć;-):-).
Ja dopiero nie dawno wstałam i za obiad się wzięłam.:-p:cool2:
A ta pogoda mnie dobija...:wściekła/y:
I jeszcze do pracy...:wściekła/y:
Bleee...:wściekła/y:
Laski ,w sobotę testuję,a to już za 2 dni.
Ale mam stracha na kolejne rozczarowanie...:-:)no:

Oj Kiniusia, nakrzyczeć to ja na Ciebie nie mam zamiaru, ale weź mnie kobietko wpisz na listę. Też chce dostawać pozdrowionka i buśki.

Trzymam oczywiście kciukaski za Ciebi - będzie dobrze!!

Mamusiasynusia:biggrin2: Jak tam Twoja fasolka! Jak się czujesz przyszła mamusiu!
Aga 1108:biggrin2:
Dorota 27:biggrin2:
Beata 2710:biggrin2:
Madgril:biggrin2: Trzymam kciukaski za teścik!!
Sylcia 31:biggrin2:
Fifi Trixibell:biggrin2:
Elza Ab:biggrin2:
Ataata:biggrin2: ;-)
Iwonka 2006:biggrin2:
Kiniusia:biggrin2:
Mufka:biggrin2:
Ewcia 81:biggrin2:
Antiope:biggrin2: Jak dzisiaj samopoczucie?

Pozdrawiam Was serdecznie dziewczynki i życzę miłego wieczorku, oraz owocnych stranek. Dla nas wszystkich dziewczyny!!

Wiecie co jest nas tak dużo, że naprawdę można kogoś przeoczyć, ja jeszcze nie próbowałam wymienić każdej z osobna:-D:-D:-D:-D:-D, bo na pewno wiele z was bym pominęła, a nie chcę :tak::tak::tak::tak::tak: Dlatego buziaczki dla Wszystkich starających ;-);-);-)

reklama
a co ze mna, zapomnialyscie o mnie:-(
wpadlam sie przywitac popoludniu
i zmykam dalej do pray bo dzis mam napiety dzien :-)
ciesze sie ze dostaniemy watek

dziewczyny wpadne po 21
buziam wszystkie monciutko :-*

Do góry