G
guest-1704238530
Gość
Dajemy kasę obydwoje natomiast działka i dom stoi na niego więc jak odejdę to raczej nic nie odzyskam
Kurcze to nieciekawa sytuacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dajemy kasę obydwoje natomiast działka i dom stoi na niego więc jak odejdę to raczej nic nie odzyskam
Bardzo Wam współczuje tych złych wiadomości w przedświątecznym okresie, może na poprawę humoru podeśle zdjęcie z sesji świątecznego- roczkowej synka
Zobacz załącznik 926802
Dlatego chyba muszę trochę dłużej wytrwać żeby chociaż pół. Domu było na mnie i żebym nie straciła..No to nieciekawa sytuacja:////
Trafił mi się jakiś lekarz chyba Ukrainiec, niemiły. Ze tak powiem dosadnie wsadził paluchy, zbadał szyjkę i to wszystko. Łącznie z wypisaniem karty informacyjnej byłam może 10 min...To prawda, szkoda ze tego USG nie zrobili, ale swoją droga to akurat głupie, ze nie ogarnęło prostego USG. Przecież to najprostszy sposób na uspokojenie ciężarnej, ale Nasza służba zdrowia....
Dobry pomysł. Jesteś bardzo silna
29 grudniaKciuki zaciśnięte
Przypomnij kiedy Ślub i weselicho?![]()
Ja też, ciągle mi jeździ w jelitach i nawet nie wiem, może to faktycznie dzidzia. Ale wątpię..Jeju ja się martwię, ja tam nic nie czuję. Koleżanka w ciąży mówiła że ruchy przypominają przelewania w jelitach. To u mnie marne szanse, bo ciągle mam rewolucję i wzdęcia.
To pierwszy jego tego typu wybryk? Szkoda, że się w żaden sposób nie zabezpieczyłaś. Ale na pewno masz jakieś potwierdzenia przelewów, etc. W sądzie da się to udowodnić. Choć skoro napisałaś, że dzieckiem się będzie interesował to przecież Cię na lodzie nie zostawi.Dajemy kasę obydwoje natomiast działka i dom stoi na niego więc jak odejdę to raczej nic nie odzyskam
A co powiedział genetyk?Dziewczyny co myślicie?