Judyta26
Fanka BB :)
Dobrze, ze nie jestem samaSiedzę i zjadłam już jogurt, rosół, mandarynki, sernik i dwa inne kawałki ciasta i wcale nie czuje ze juz dość. Masakra. Ile można jeść.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, ze nie jestem samaSiedzę i zjadłam już jogurt, rosół, mandarynki, sernik i dwa inne kawałki ciasta i wcale nie czuje ze juz dość. Masakra. Ile można jeść.
Mam nadzieję bo zaczynam się denerwować. Jeszcze jak czytam że wszystkie czujecie już. Też sobie myślę że może przez moje ciągle jedzenie i tycie przestałam czuć. A może wcześniej mi się wydawało. Nie wiem już sama głupieje czy jak.![]()
Witaj na forum [emoji4]Cześć dziewczynkiczytam Was od początku i chciałabym z wami zostać ,nic nie pisałam jeszcze bo ciągle miałam obawy ,to moja 5 ciąża ,2 donoszone z których mam 3 córki ,21-letnie bliźniaczki i najmłodsza 15 lat ,w zeszłym roku zaczęliśmy się starać i dwa razy nie wyszło ,w tej ciąży już nie było tej radości tylko ogromny stres i strach że znowu będzie powtórka ,ale się udało
i prawdopodobnie będzie czwarta córka
termin mam na 25.06 z om ,czekam teraz na wyniki papa z krwi i znowu stres bo ryzyka z racji wieku wysokie ,jestem dobrej myśli jednak i mam nadzieję że mnie przyjmiecie do grupy
kolejna mama 40+
![]()
U mojej siostry niestety tłumaczyli to wiekiem (41) ale dla nas wszytkich to był ogromny szok, w koncu urodzila piątkę zdrowych i silnych dzieciaków...Ale mnie takie osoby wkur... [emoji36][emoji36] u nas tez juz gadaja ze na 500+ polecieliśmy a to że na pierwsza córe nie mamy nawet złotówki i nic nigdy nam sie nie nalezało ze ciagle po lekarzach z mlodsza a ze starsza na rehabilitacje chodzimy co tydzien oczywiscie Prywatnie to wszyscy maja w nosie no bo po co [emoji36]
Co do trisomi 13 [emoji24][emoji24] nasza Małgosia miala badania genetyczne robione pod kontem wlasnie uszkodzenia chromosomu 13 [emoji17][emoji18][emoji27]
HejCześć dziewczynkiczytam Was od początku i chciałabym z wami zostać ,nic nie pisałam jeszcze bo ciągle miałam obawy ,to moja 5 ciąża ,2 donoszone z których mam 3 córki ,21-letnie bliźniaczki i najmłodsza 15 lat ,w zeszłym roku zaczęliśmy się starać i dwa razy nie wyszło ,w tej ciąży już nie było tej radości tylko ogromny stres i strach że znowu będzie powtórka ,ale się udało
termin mam na 25.06 z om ,czekam teraz na wyniki papa z krwi i znowu stres bo ryzyka z racji wieku wysokie ,jestem dobrej myśli jednak i mam nadzieję że mnie przyjmiecie do grupy
kolejna mama 40+
![]()
Ja jem zdecydowanie mniej niż np w pierwszej ciąży. Owszem trochę bardziej tłusto i znowu coś słodkiego do kawy wpadnie...ale generalnie nadal nie jest to jedzenie non stop, raczej 5posiłków dziennie. A mam wrażenie, że sporo przytylam przez Święta. Zobaczymy co pokaże waga jak wrócę do domuDobrze, ze nie jestem samadzisiaj jeszcze w miare panuje nad soba ale jak jestem sama w donu to ciagle coś jem
Młoda happy, bo my od początku mamy tylko jeden typ dla dziewczynki ;-) 
Witaj serdecznie :-)Cześć dziewczynkiczytam Was od początku i chciałabym z wami zostać ,nic nie pisałam jeszcze bo ciągle miałam obawy ,to moja 5 ciąża ,2 donoszone z których mam 3 córki ,21-letnie bliźniaczki i najmłodsza 15 lat ,w zeszłym roku zaczęliśmy się starać i dwa razy nie wyszło ,w tej ciąży już nie było tej radości tylko ogromny stres i strach że znowu będzie powtórka ,ale się udało
kolejna mama 40+
![]()
Cześć dziewczynkiczytam Was od początku i chciałabym z wami zostać ,nic nie pisałam jeszcze bo ciągle miałam obawy ,to moja 5 ciąża ,2 donoszone z których mam 3 córki ,21-letnie bliźniaczki i najmłodsza 15 lat ,w zeszłym roku zaczęliśmy się starać i dwa razy nie wyszło ,w tej ciąży już nie było tej radości tylko ogromny stres i strach że znowu będzie powtórka ,ale się udało
kolejna mama 40+
![]()
Będzie niezły babiniec w takim razieCześć dziewczynkiczytam Was od początku i chciałabym z wami zostać ,nic nie pisałam jeszcze bo ciągle miałam obawy ,to moja 5 ciąża ,2 donoszone z których mam 3 córki ,21-letnie bliźniaczki i najmłodsza 15 lat ,w zeszłym roku zaczęliśmy się starać i dwa razy nie wyszło ,w tej ciąży już nie było tej radości tylko ogromny stres i strach że znowu będzie powtórka ,ale się udało
kolejna mama 40+
![]()