Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i nie wiem czy to normalne. Druga kwestia, rano od 9 - do ok 12 czuwa i wieczorem od 19 nawet do 23 nie chce spać, Jakiś kosmos. Czy na 2 tyg noworodka to niezadługo??? Czy wasze dzieciaczki też tak robią?Mój robił tak samo, po 7-8h potrafił nie spać... Teraz ma 8 tygodni, dostawiam na żądanie. Jak się robi niemiły to dostawiam, jak się obudzi, jak widzę że szuka.cześć dziewczyny, nie ukrywam, że was podczytujetakie pytanko do tych mam, które karmia tylko piersią.
Co ile karmicie swoje dzieciaki. Ponieważ moja przygoda z karmieniem piersią dopiero się zaczyna, córkę karmiłam modyfikowanym, to mam dużo wątpliwości, a Wy jesteście już bardziej doświadczone.Mój ma niecałe dwa tygodnie , w nocy śpi i budzi się co około 3h na karmienie. Natomiast w dzień potrafi przespać 3h a są dzni jak dziś , że szuka piersi cały czs i najchętniej byłby bez przerwy na cycku.i nie wiem czy to normalne. Druga kwestia, rano od 9 - do ok 12 czuwa i wieczorem od 19 nawet do 23 nie chce spać, Jakiś kosmos. Czy na 2 tyg noworodka to niezadługo??? Czy wasze dzieciaczki też tak robią?
no to nieźle, czyli po prostu taki charakterek? A teraz jak ma 8 tyg to dalej tak dużo potrafi nie spać? Córa dała nam mega popalić i miałam takie wielkie nadzieje, że teraz będzie inaczej...Mój robił tak samo, po 7-8h potrafił nie spać... Teraz ma 8 tygodni, dostawiam na żądanie. Jak się robi niemiły to dostawiam, jak się obudzi, jak widzę że szuka.
Teraz też potrafi ale myślę że wszystko się o wiele bardziej ustatkowalo. Ma te godziny czuwania ale ma też te głębokiego snu, więc mam czas dla siebie. No i śpi w nocy z dwiema pobudkami na cyca, więc naprawdę da się żyćno to nieźle, czyli po prostu taki charakterek? A teraz jak ma 8 tyg to dalej tak dużo potrafi nie spać? Córa dała nam mega popalić i miałam takie wielkie nadzieje, że teraz będzie inaczej...
DziękiTeraz też potrafi ale myślę że wszystko się o wiele bardziej ustatkowalo. Ma te godziny czuwania ale ma też te głębokiego snu, więc mam czas dla siebie. No i śpi w nocy z dwiema pobudkami na cyca, więc naprawdę da się żyć) Dla mnie to ogromna zmiana bo starszy syn był wiecznie śpiącym aniolkiem zaś Tobiasz szaleje
Ale myślę że wszystko minie, te dzieci też muszą się przyzwyczaić do życia po tej stronie brzucha i podejrzewam że jednym zajmuje to krócej a innym dłużej
![]()
to wszystko jest normalne . to nie robot a mały człowieczekcześć dziewczyny, nie ukrywam, że was podczytujetakie pytanko do tych mam, które karmia tylko piersią.
Co ile karmicie swoje dzieciaki. Ponieważ moja przygoda z karmieniem piersią dopiero się zaczyna, córkę karmiłam modyfikowanym, to mam dużo wątpliwości, a Wy jesteście już bardziej doświadczone.Mój ma niecałe dwa tygodnie , w nocy śpi i budzi się co około 3h na karmienie. Natomiast w dzień potrafi przespać 3h a są dzni jak dziś , że szuka piersi cały czs i najchętniej byłby bez przerwy na cycku.i nie wiem czy to normalne. Druga kwestia, rano od 9 - do ok 12 czuwa i wieczorem od 19 nawet do 23 nie chce spać, Jakiś kosmos. Czy na 2 tyg noworodka to niezadługo??? Czy wasze dzieciaczki też tak robią?
W tym wieku to ja musiałam budzić co 3h bo pewnie by spały. W nocy czasem nie wyrabualismy i budziliśmy co 4.cześć dziewczyny, nie ukrywam, że was podczytujetakie pytanko do tych mam, które karmia tylko piersią.