Podobne tematy
- gosc198
- Lipcowe mamy 2022
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14t2d , dwa razy poczułam takie smyranie [emoji846]A który tydzień ? Ja się nie mogę doczekać [emoji846][emoji3]
Ja już po. Dziecko zdrowe, wszystko jak najbardziej ok. Nie mam już złudzeń na dziewczynkęw załączniku dowód kurde ale kilka % jest, że odpadnie to tego się trzymajmy heh
A ja bardzo chciałabym żeby mój dzidziuś miał ptaszka.Łącze się z TobąTeż po cichu mam nadzieję że odpadnie I u mnie
chociaż lekarz powiedział że na 90% chłopiec.
Ja mam na przedzie ale lekarka powiedziała, że jeszcze się przesunie.Juz masz na przedniej i nisko ułożone? Ja mam 14 tydzień i mi gin powiedzial, ze mam je wysoko i póki co ani tył, ani przód bo jest wczesnie. No ale z drugiej strony to sprawa indywidualna. A gdyby nt wyszło niepokojące to lekarz ma obowiązek Ciebie poinformować o możliwym lub koniecznym poszerzeniu diagnostyki. Wiec pewnie wszystko Ok [emoji4]
Gratuluję dzisiejszych wizyt [emoji847]