Kelyana
Fanka BB :)
Chciałabym Ci pomoc ale jestem jak ślepiec we mgleU mnie non stop nie zdążę wyjść..... Nie wiem jak się do tego zabrać do końca. I odrazu się drze, nie że płacze posmakuje czy coś tylko odrazu się zanosi i się drze i mam wracać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chciałabym Ci pomoc ale jestem jak ślepiec we mgleU mnie non stop nie zdążę wyjść..... Nie wiem jak się do tego zabrać do końca. I odrazu się drze, nie że płacze posmakuje czy coś tylko odrazu się zanosi i się drze i mam wracać
Teraz od 30 min śpi koło mnie na naszym łóżku.A w dzień młodej do łóżeczka nie odkładam. Bywa Tak, że w dzień prawie w ogóle nie śpi. Jeżeli tak to albo u nas na łóżku, w wózku albo w tiny love.
A powiedz, jak się przebudzi w nocy i wstajesz do niej, to jak ją uspokajasz? Karmiąc? Bujając? Siedząc przy niej?Natomiast jeżeli zacznie płakać to już sama się nie uspokoi. Bywa Tak, że jak kilka razy do niej wstaje i w końcu zasypia na dobre to ja się budzę w środku nocy bo myślę że rytuał zasypiają nadal trwa a ona już od np 3 godzin śpi.
Zawsze mówię do niej, że bardzo ją kocham i jestem przy niej. Od razu podaje pierś. Zapalam tylko mała lampkę dodatkowo przyslonietą. Im.mniej światła tym lepiej. Czasami sobie trochę poje, czasami tylko pocyca. Raz trwa to 2 minuty A raz 10. Im mniej bodźców tym lepiej. Mówię do niej tylko jak wyciągam ją z łóżeczka. Jak jest przy piersi to już nie. Raz na jakiś czas włączam cicho dźwięk suszarki z telefonu ale to rzadko. Jeżeli używam telefonu to ustawiam aplikacje na czas 2 godzin. Telefon włączam na tryb samolotowy żeby nie było promieniowania. Jak mam ja przy piersi to telefon jest obok. Jak odkładam ją do łóżeczka to telefon kładę obok niej ale naprawdę cicho ustawiony.A powiedz, jak się przebudzi w nocy i wstajesz do niej, to jak ją uspokajasz? Karmiąc? Bujając? Siedząc przy niej?
Ten fragment, który cytujesz. Często jest tak że mała śpi już 3 godziny i ją się budzę w środku nocy, a Iga śpi w najlepsze.A powiedz, jak się przebudzi w nocy i wstajesz do niej, to jak ją uspokajasz? Karmiąc? Bujając? Siedząc przy niej?
Kurcze, mój często ma luźne kupy, jajecznica jest już rzadkością... dzisiaj zielona woda ze śluzem. Zapach kwaśny. Ale często ma podobna.
Nie wyglada na chorego, nie wiem jak mogłabym to poznać.. z badania kalu nic nie wyszło.
A w dzień młodej do łóżeczka nie odkładam. Bywa Tak, że w dzień prawie w ogóle nie śpi. Jeżeli tak to albo u nas na łóżku, w wózku albo w tiny love.
powinno być dobrze . mój też 2 dni był nieobecny tylko jeść i spać ale już przy drugim szczepieniu na drugi dzień był normalnyMy dzisiaj na szczepieniu bylysmy. Mala pozniej spala do 16 z dwoma przerwami na jedzenie taka biedna wymeczona ale lepiej jak niz jak ma plakac. Teraz lezy na macie i gada do zabawek... Zobaczymy jaka nocka nas czeka