reklama
HaTo
Fanka BB :)
Próba [emoji7].
Ok, trzeba wpisać [emojisiedem] tylko cyferka[emoji6] Bo inaczej mi nie idzie. Sorry za off-temat[emoji4]
Wyjątkowa Marta
Ja normalnie z emotikon klawiatury tel wpisuję [emoji4][emoji1360]
Karolcia.DE
Ja też widzę[emoji6]
A moje widać? [emoji7][emoji7][emoji7]
plastulinka
Widać widać [emoji23]Ja też widzę[emoji6]
Lubię zasypiać na brzuchu, może właśnie to czas przestać.Nie mialam dawno bólu okresowego ale dziś rano bolały mnie lędzwia. Może masz złą pozycję w nocy i stąd bóle?
plastulinka
Mi od samego początku było nie wygodnie spać na brZuchu choć przed spałam tylko w takiej pozycji.
U mnie brzuch pobolewa bardzo często ale pani dr mówi że taka moja uroda. Jak bardzo boli mam brać magnez albo no spe
U mnie brzuch pobolewa bardzo często ale pani dr mówi że taka moja uroda. Jak bardzo boli mam brać magnez albo no spe
Lubię zasypiać na brzuchu, może właśnie to czas przestać.
Martkaaa5
Ja to sobie nie mogę znaleźć pozycji do spania też lubię na brzuchu spać nawet kupiłam sobie tego Rogala do spania tylko mi gorąco z nimLubię zasypiać na brzuchu, może właśnie to czas przestać.
wszystkozajete
Moderatorka
Czyli tego nie widzicie? [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja widzę - na iphone. Na android pewnie znaki zapytania i odwrotnie.
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
Myslniczka Ja na pewno od mamaginekolog kupię ciuszki dla dziecka, biało szare [emoji4] jeszcze ma wypuscic kocyki więc zobaczę
Słodkatrojeczka fajnie [emoji173][emoji173] mnie się jakis tydzień temu wydawało że to już to, w sumie mozliwe[emoji4]
Zmiana planów obiadowych, zamiast burgerow zrobiliśmy burrito, zjadłam dwa i jestem peeełna [emoji16] ale pyszne były [emoji16]
Słodkatrojeczka fajnie [emoji173][emoji173] mnie się jakis tydzień temu wydawało że to już to, w sumie mozliwe[emoji4]
Zmiana planów obiadowych, zamiast burgerow zrobiliśmy burrito, zjadłam dwa i jestem peeełna [emoji16] ale pyszne były [emoji16]