reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2019

Do płci tez mówił, ze się nie podpisuje, bo wiadomo to wcześnie. Tylko dodał, ze jak będzie inaczej, to mam do niego przyjść i zamyka interes. [emoji23] Jak mi pokazał co ma między nogami dzidzia, to ja nie mam nawet wątpliwości.
W środę ide do swojej gin i zapytam się co Ona widzi.

reklama
Z dzidzia wszystko ok, jak zobaczyłam jak sobie macha tymi rączkami, nóżkami myślałam, ze się popłacze. Prawdopodobnie chłopak i jak to usłyszałam, to już wgl płakać mi się chce. [emoji23]
Na początku chciałam miec syna, ale nastawiłam się ostatnio na corke, ale to te hormony pewnie. [emoji23]
Super wieści [emoji16][emoji16] ja miałam mieć robione pappa ale że u nas wysyłają razem z pomiarem przeziernosci karku i moja dzidzia nie dala sobie tego zmierzyć to nie mogli wysłać tych wyników i nie miałam robione. W pon idę do swojej położnej na pobranie krwi i mogą wtedy wykonać test w kierunku tylko Downa.

A ja z radością pakuje dziś dzieciaki i wiozę do teściów. Kończymy pierwszy tydzień ferii.
Wizyta już w poniedziałek. Nie mogę się doczekać. Moje dzieci kłócą się o imię dla dziecka. Kłócą się też o płeć. Są na etapie mocnej ekscytacji ciążą.

Luduuu znowu mam krwotok z nosa... Zastanawia mnie tylko czemu wiecznie z prawej dziurki... Mój mąż oczywiście panikuje, ja mu mówię, że to normalne ale jakiś panikarz się z niego zrobił w tej ciąży...

reklama
Z dzidzia wszystko ok, jak zobaczyłam jak sobie macha tymi rączkami, nóżkami myślałam, ze się popłacze. Prawdopodobnie chłopak i jak to usłyszałam, to już wgl płakać mi się chce. [emoji23]
Na początku chciałam miec syna, ale nastawiłam się ostatnio na corke, ale to te hormony pewnie. [emoji23]
Gratuluje! Przyzwyczaisz się co do płci [emoji4] U mnie w głowie była córka, też będzie chlopczyk. Już przyzwyczaiłam się do "młodego" [emoji23]
Jestem już po wizycie jednak nie będzie 2 chłopców tylko parka
O jeny super, że parka [emoji847] Gratuluję.

Do góry