reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakup wózka ????

simama mi tez sie podoba twoj wozeczek, ale jestem ciekawa ile wazy, bo nie widzę.
dokładnie nie wiem , ale śmigam z nim po schodach, złożony ma specjalny uchwyt do przenoszenia... jestem rok i 5miesięcy po operacji kręgosłupa i latam z nim bez problemu bo ten gondolowy już taki lekki nie jest...
a parasolka jest super zwrotna, głębokozabudowana, obustronna i super naprawdę się ją prowadzi...

reklama
Czy któraś z Was jeździ może wózkiem Quinny Buzz lub ABC Design Rodeo???
Chodzi mi o to jak sprawdza się to kubełkowe siedzisko w spacerówce?

Aletka chyba kiedyś pisał, że podobno dziecku jest wygodniej, jak oparcie jest regulowane (do lezenia) nie na zasadzie ustawienia "kubełka".

A czy któraś z was wozi jeszcze swoja pociechę w gondoli? Bo my jeszcze sie mieścimy i jeździmy i jest cieplutko :-)

My już dwa miesiace tez w spacerówce, ale to z wygody mamusi a i Quintusiowi bardziej sie podoba wszystko widzi;-).

my przesiedlismy sie do spacerowki jak Jasio mial niecale 3 miesiace... W polowie sierpnia :-)
Ana lato juz mamy nastepny wozek :-D

My też jeszcze w gondoli :tak: Mały ma ok 66 cm wiec jakis bardzo długasny nie jest ale jeszcze sie mieści ;-) Ae całej zimy to raczej w niej nie przejedziemy :no: A szkoda...

a my szukamy wozka...w ciazy zdecydowalam sie na jak najwezszy wozek dla blizniakow (obok siebie) i po dwoch pierwszych miesiacach zaczelam sobie wyrzuty robic. Nie chcialam wozka, ktorym nie przejde przez zadne drzwi, ktory bedzie nieporeczny i wielki i...i wyszlo na to, ze za chwile bede potrzebwala drugiergo wozka. Z racji tego, ze jeden synek sporo wiekszy od drugiego mamy powoli problemy z ulozeniem ich do wozka. Zazwyczj wyglada to tak, ze wiekszy sie rozpycha, a mniejszemu zostaje tylko 1/4 miejsca w wozku. Wiem, ze jestem jedyna mama blizniakow na majowkach, ale moze moglybyscie pomoc, doradzic? bo sama nie wiem jak to rozwiazac i co zrobic. Bo czy warto kupowac drugi wozek? chcialam poczekac az chlopaki beda siedzialy i kupic cos lzejszego i bardziej zwrotnego,ale nie wiem czy do tego czasu oboje sie zmieszcza, szczegolnie, jak przyjdzie czas zimowych kombinezonow...

reklama
Znajmomi maja parke rok starszą od Naszych dzieci. Teraz jeżdża dwoma osobnymi, czy maja jakiś podwojny to nie wiem ...Moze znalazłabyś taki wozek gdzie dzieci siedzą jedno za drugim i zeby były rozkładane tak by mogły jeszcze leżeć.
My mamy ciche plany przejeździć w gondoli jak najwięcej zimy...
a skąd jesteście ? bo nie doczytałam :-D

Do góry