reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakup wózka ????

popciaa

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny!!!
Jestem już w 26TC, do porodu mojego maleństwa jeszcze troche czasu , alezaczynam się zastanawiać nad kupnem wózeczka... Wybór jest ogromny i nie wiadomo na co się zdecydować!!! Wiem, ze chce wózek gleboko-spacerowy i na paskach ,byłam w kilku sklepach i ceny są szokujące, dlatego też szukam wózeczka na allegro. Znalazłam całkiem fajny i bogato wyposażony model firmy WITPOL II za 440zl (koła pompowane).Wiecie cos o tych wózkach?? A może znacie jakieś inne dobre firmy i w przystępnej cenie??
Z góry dziękuję :)

reklama
Nie wiem akurat o tym wózku ale dobrym pomysłem jest przejście się po komisach - tam jest taniej niż na Allegro, i możesz wózek sobie obejrzeć - kupowanie kota w worku może okazać się niewypałem (chociaż nie musi)
Możesz też spróbować znaleźć ten model w sklepie "na żywo" sobie obejrzeć.

Aga

popciaa, witamy na majówkach, może zostaniesz na dlużej?

A o wózkach dość sporo pisałyśmy w wątku "Zakupy dla Maleństwa" - poczytaj sobie :tak:

popciaa, witamy na majówkach, może zostaniesz na dlużej?

A o wózkach dość sporo pisałyśmy w wątku "Zakupy dla Maleństwa" - poczytaj sobie :tak:
Ale skoro powstał nowy wątek, to możemy tu się chwalić naszymi wyborami, zdjęciami pojazdów naszych dzieciaczków, ew. jeszcze się poradzić.
Ja ostatnio najbardziej przekonana jestem do Deltima -Fokusa, niestety tani nie jest, ale lekki, no i znalazło się małe "ale" do resorowania. Roana oglądałam, ale dla mnie jest za ciężki, muszę jeszcze zobaczyć Mikado Ox-ford 4 kołowy, jak wygląda w realu.

Witam zostanę na forum majóweczek napewno na dłużej :-)
A ja jestem z małego miasta i nie ma u nas komisów, a w sklepach to ceny sa bardzo duże. Jeszcze pomyśle o tym zakupie,ale prosze o racy ;)
Pozdrawiam

Ja ostatnio najbardziej przekonana jestem do Deltima -Fokusa, niestety tani nie jest, ale lekki, no i znalazło się małe "ale" do resorowania.

Oglądnij sobie jeszcze Deltima Premiera. Podobny jest do Fokusa ale lepiej wyposażony i chyba ma lepsze zawieszenie.

Oglądałam, ale mi się nie podobał, był cięższy wizualnie i fizycznie, no i miał wielkie ciężkie koła i kratkę na dole. W Fokusie podoba mi się właśnie ta lekkość, no i sposób składania.

Ja chyba w końcu wybiorę Roana Maritę. Początkowo miałam opory, bo mi się kratka na dole nie podobała, ale ostatnio widziałam kilka wózków z workiem takim miękkim, gdzie kobitki prawie szorowały nim ziemię:szok:
Jestem chyba zwolennikiem klasyki, bo uważam. że jak dziecko śpi w takiej tradycyjnej szerokiej gondoli i sztywnej - to jest bezpieczniejsze i w ogóle. Takie miękkie nie przemawiają do mnie. Poza tym w Roanie jest fajna szeroka spacerówka, a nie jakaś skuli dupa;-)
Poza tym wózki, które oglądałam niby fajnie wyglądają, ale przy obsłudze; ciężkie. Jak obmacałam Maritę, to lekko się ją podnosi (np. na krawężnik), składa ( jedną ręką) i w ogóle robi na mnie pozytywne wrażenie. Wklejam link :dry::dry::dry::tak: Roan Marita kolor 929 a
http://www.polskaanglia.pl/allegro/roan/marita/600/21.jpg

reklama
Do góry