• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakup wózka ????

reklama
Myślałam, że ja kupuje na wyrost i to mało potrzebne rzeczy, ale widzę, że mnie przebijacie :-D Jestem pod wrazeniem dziewczyny :szok: Ja tam nie zamierzam kupować żadnej innej spacerówki, poza tą którą mam. No oczywiście później parasolkę (taką najzwyklejszą, najlżejszą ja się da), ale to duuuuuzo później ;-)

Ja już na poczatku kupiłam wielofunkcyjny czyli spacerówke bede miała wpinaną później zamiast gondoli, ale masywna też skubana jest wiec bedzie na jakies większe wypady z mężem a dokupię później najzwyklejsza parasolkę zeby miec na szybkie wyjscia do sklepu :tak:

O parasolce nie myśle bo mi się nie podobaja. na razie mamy spacerówkę tylko ona troche skopmlikowanie się składa . więc pewnie kupimy jakąs łatwą w demontażu ale raczej nie parasolkę bo to męczarnia dla dziecka. Może graco bo mi się podobaja. jeszcze mamy czas.
Gratuluje udanych zakupów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry