reklama
krupka
Entuzjast(k)a
Jednak zdecydowaliśmy się na kupno nowej porządnej spacerówki. Ta, ktorą mamy nie nadaje się ani na słońce, ani na wiatr, ani w ogóle do niczego 
Prześledziłam ten wątek i ciągle niewiele wiem.
Powiem wam co potrzebuje, a może mi pomożecie?
- wygodny
-zwrotne kółka
-z ochroną przeciw słońcu/wiatrowi/deszczowi
-duży, aby starczył na dłużej
Nie istotne są:
waga
wielkość po złożeniu
bo nie zamierzam go ani nigdzie wnosić, ani przewozic autem, bo taki na wypady poza domowe mamy ten co teraz i lekką spacerówkę.
POMOCY!

Prześledziłam ten wątek i ciągle niewiele wiem.
Powiem wam co potrzebuje, a może mi pomożecie?
- wygodny
-zwrotne kółka
-z ochroną przeciw słońcu/wiatrowi/deszczowi
-duży, aby starczył na dłużej
Nie istotne są:
waga
wielkość po złożeniu
bo nie zamierzam go ani nigdzie wnosić, ani przewozic autem, bo taki na wypady poza domowe mamy ten co teraz i lekką spacerówkę.
POMOCY!
Noukie
Majowa mama 2007
Ja Krupko zdecydowałam sie na Quinny Zapp, spokojnie do 4 lat i bardzo wygodny i mozna go zdemontować znaczy się budę i wpiąć Maxi cosi bo pasuje a to tak na drugą dzidzię.
Ja kupuję w maju bo teraz mam spacerówkę i jest dobra ale bardzo ciężka:-(.
Jak dla mnie a propo troszkę późniejszego chodzenia;-) to super;-).
QUINNY ZAPP 2008. 6 kolorow. Kurier GRATIS. NOWY! (294495583) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupuję w maju bo teraz mam spacerówkę i jest dobra ale bardzo ciężka:-(.
Jak dla mnie a propo troszkę późniejszego chodzenia;-) to super;-).
QUINNY ZAPP 2008. 6 kolorow. Kurier GRATIS. NOWY! (294495583) - Aukcje internetowe Allegro
mysz1978
Fanka BB :)
my naszego Haucka jeszcze niw uzywalismy - czekamy do wiosny
WYGODNY WÓZEK SPACEROWY SHOPPER 6 hauck (298136472) - Aukcje internetowe Allegro
Zobaczymy jak to z nim bedzie...
Jak tak patrze na ulicach to duzo dzieci jezdzi w wozkach Baby Design - takich jak ten
NOWY BABY DESIGN WALKER - Rewelacyjna Promocja (292823468) - Aukcje internetowe Allegro
WYGODNY WÓZEK SPACEROWY SHOPPER 6 hauck (298136472) - Aukcje internetowe Allegro
Zobaczymy jak to z nim bedzie...
Jak tak patrze na ulicach to duzo dzieci jezdzi w wozkach Baby Design - takich jak ten
NOWY BABY DESIGN WALKER - Rewelacyjna Promocja (292823468) - Aukcje internetowe Allegro
krupka
Entuzjast(k)a
a jaki masz teraz mamo Quintena?
Myślę raczej o czymś takim, jak zapodała Mysz - taki full serwis, bo jak pisałam taki lekki i podręczny, to już mam.
A może coś yakiego - V3 jak QUINNY+osłona na nogi - WYS 0+Fisher Price (292008775) - Aukcje internetowe Allegro - ma któraś doświadczenie z quinny?
albo chicco - http://www.allegro.pl/item292926766_chicco_s3_kolor_rafting_spacerowka_trzykolowa_hit.html
eeee sama nie wiem
Myślę raczej o czymś takim, jak zapodała Mysz - taki full serwis, bo jak pisałam taki lekki i podręczny, to już mam.
A może coś yakiego - V3 jak QUINNY+osłona na nogi - WYS 0+Fisher Price (292008775) - Aukcje internetowe Allegro - ma któraś doświadczenie z quinny?
albo chicco - http://www.allegro.pl/item292926766_chicco_s3_kolor_rafting_spacerowka_trzykolowa_hit.html
eeee sama nie wiem
Noukie
Majowa mama 2007
a jaki masz teraz mamo Quintena?
albo chicco - CHICCO S3 KOLOR RAFTING SPACEROWKA TRZYKOLOWA HIT (292926766) - Aukcje internetowe Allegro
eeee sama nie wiem
Ja mam teraz 3w1 jakieś tutejszej firmy po gondoli mam spacerówkę, a co do Quinny to moje marzenie

Quinny Zapp ma wszystko tylko na tym zdjęciu jest bez niczego, lepszy jest Quinny Buzz ale jak dla mnie za drogi no i ja szukam lekkiego wózka.
mysz1978
Fanka BB :)
krupka - ten V3 jest ciekawy bardzo, ale czy on nie ma (podobnie jak Zapp) siedziska kubelkowego??? Ja sie nie znam i nie wie mczy to prawda ale te siedziska nie sa najlepsze dla dzieci - powtarzam - tak gdzies czytalam i to nie jest moja opinia.
Z kolei Chicco chyba nie ma regulacji podnozka, co tez jest raczej wazne.
Pamietam ze SIMAMA chyba pisala o wozku ktory kupila i byla zadowolona - to byl bodajze Beebee
NOWA PARASOLKA UNIWERSALNA BeeBee 3 KOLORY W-WA (297849419) - Aukcje internetowe Allegro
A ten wozek ktory kupila Aletka??? Moze Ona cos Ci powie na ten temat???
Z kolei Chicco chyba nie ma regulacji podnozka, co tez jest raczej wazne.
Pamietam ze SIMAMA chyba pisala o wozku ktory kupila i byla zadowolona - to byl bodajze Beebee
NOWA PARASOLKA UNIWERSALNA BeeBee 3 KOLORY W-WA (297849419) - Aukcje internetowe Allegro
A ten wozek ktory kupila Aletka??? Moze Ona cos Ci powie na ten temat???
reklama
Ja tez słyszałam o tych kubełkowych że nie za bardzo. Po prostu dziecko jak usnie to nigdy nie będzie idealnie na płasko tylko tak jak w foteliku z tyłkiem w dole. Jak kupowałam spacerówkę to już byłam zdecydowana na Quinny buzz bo bardzo mi sie podobał i miał wszystko co chciałam ale się nie zdecydowałam włśnie przez to kubełkowe siedzisko.
Podziel się: