reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny ! Poczytuje was od tygodnia i postanowiłam do was dołączyć :) Dzisiaj u mnie 18+1 więc już blisko połowy :)

Witaj ;)

@Mandarynka09 witaj :)

Hejka znowu ja. Zła dzisiaj jestem jak nie wiem przez ten poranny ból brzucha i tą opryszczke :zawstydzona/y: Finał jest taki że pojechałam do labu i zrobiłam HSV igg , igm zobaczymy co wyjedzie. W czwartek wizyta u gin to spokojnie będą wyniki i obgadamy co i jak.

Co do zamkniętego to ja jestem za bo na publiczny fotek ani info konkretnych nie wstawię A jak zobaczyłam foto @.jagódka to czuję niedosyt 8-):p;)

Heviran ma kat B w ciązy, jak paracetamol. Luz.
Witamy witamy.

Wirusowe zapalenie gardła. Odpoczywać, pić i damy radę.
Zdrówka

Hej w ogóle ciężko was nadrobić :p
U nas rano też było biało. Pojechaliśmy do pracy, tam cały dzień biało, a tu już po śniegu...

Ostatnia edycja:
Jak mnie mój chłop potrafi wytracić z równowagi to aż mi się słabo robi [emoji35] mi na nic wkurzać się nie wolno, zawsze mam być kurna spokojna, uśmiechnięta i do rany przyłóż.
A takiego wała.

Za to mam gościa, który ewidentnie zarywa do kobiety w ciąży [emoji50]

Jak mnie mój chłop potrafi wytracić z równowagi to aż mi się słabo robi [emoji35] mi na nic wkurzać się nie wolno, zawsze mam być kurna spokojna, uśmiechnięta i do rany przyłóż.
A takiego wała.

Za to mam gościa, który ewidentnie zarywa do kobiety w ciąży [emoji50]
Ja w pracy od kolegi uslyszalam, ze kobiety w ciazy sa bardzo atrakcynje dla facetow.

Marta [emoji23][emoji23][emoji23] może go to kręci [emoji1745]

Na to wyglada [emoji55][emoji55]
Ale jest tak miły, ze chyba poproszę go o wymianę baterii w jednej z łazienek [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chciał mi naprawić to łóżko po gościach, rozpalić w kominku, i w ogóle pomoc w czym będę chciała.
On chyba myśli, ze ja tu sama mieszkam (tylko skąd brzuch [emoji23]) a ja go z tego błędu nie wyprowadzam. Zaraz wróci mój G. I zacznie się zabawa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ten gość kupił mi nawet wino 0%

reklama
Do góry