misis188
Fanka BB :)
To super bo mama lubi chia i bedzue jesc razem z synkiem i mężemTak, dziecku a dokładnie 8 miesięcznemu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super bo mama lubi chia i bedzue jesc razem z synkiem i mężemTak, dziecku a dokładnie 8 miesięcznemu.
To super bo mama lubi chia i bedzue jesc razem z synkiem i mężemwogole to moj dzidzius chyba będzie łakomczuszkiem. Cycka zje bo zje ale dzis tak na nas patrzył jak maz jadł śniadanie ze musialam mu isv zrobić kaszkę z dynia i zjadl z wielkim apetytem
Jak Ty jesz jogurt, to alergeny przechodzą do Twojego mleka i jak dziecko jest uczulone to mogą się pojawić krostki, problemy brzuszkowe, brzydkie kupy. Krostki mogą też być objawem alergii na coś innego, lub trądzikiem niemowlęcym.Dziewczyny A kiedy można jogurt naturalny wprowadzać? A jeśli ja jem jogurty A małemu wychodzą krostki na twarzy tzn że jest uczulony na nabiał? Co w takim razie z tym mlekiem które pije z piersi? A od kiedy myjecie włoski szamponem u dzieci?
Ja ja jaNo to tylko sie cieszyć, ja tez nie narzekam na apetyt mojego synka [emoji85] i współczuje mamom niejadkom.
W ogóle jeśli chodzi o rozsErAnie diety to polecam Blw( niektóre mamy wiedza,ze jestem lekkim freakiem [emoji12]) choć i słoiczki u nas bywają [emoji6]
Bardzo fajna ksiazka, która bazuje na nowych badaniach i nie tylko dla blw „Bobas Lubi Wybor” rapley,murket- polecam. Mam tez ulubione instamamy, z rozszerzania diety wiec jeśli ktoś chętny to niech pisze [emoji6]
Gawiscon w tabletkach. Czaswn pomagało. Zgaga u mnie przynajmniej to chyba najgirsze wspomnienie w ciążyDziewczyny mam pytanie,co brałyście na zgagę w ciąży? Jak w dzień jest ok tak wieczorem koszmar,wcześniej pomagało mleko,teraz już nie[emoji848]
Słyszałam o tej metodzie i nawet mi się podoba tylko cierpliwość przy niej heheNo to tylko sie cieszyć, ja tez nie narzekam na apetyt mojego synka [emoji85] i współczuje mamom niejadkom.
W ogóle jeśli chodzi o rozsErAnie diety to polecam Blw( niektóre mamy wiedza,ze jestem lekkim freakiem [emoji12]) choć i słoiczki u nas bywają [emoji6]
Bardzo fajna ksiazka, która bazuje na nowych badaniach i nie tylko dla blw „Bobas Lubi Wybor” rapley,murket- polecam. Mam tez ulubione instamamy, z rozszerzania diety wiec jeśli ktoś chętny to niech pisze [emoji6]
Słyszałam o tej metodzie i nawet mi się podoba tylko cierpliwość przy niej hehe
Ja mam na rozpisce 7-8 miesiąc jogurt maja jeszcze nie jadła. A włosy od urodzenia myjemy szamponem hipp lub mustella .Dziewczyny A kiedy można jogurt naturalny wprowadzać? A jeśli ja jem jogurty A małemu wychodzą krostki na twarzy tzn że jest uczulony na nabiał? Co w takim razie z tym mlekiem które pije z piersi? A od kiedy myjecie włoski szamponem u dzieci?
od początku jesteście blw? Kiedy rozszerza liście dietę?U nas sie super sprawdza, młody chętnie je, dobrze sobie radzi i mozemy jeść razem. Duży minus to bałaganAle korzyści znacznie więcej![]()
![]()