Majorcia domyslam sie ze masz co robic

, a przypomnij mi jaka jest roznica pomiedzy najmlodszym synem a corka u was?
Wiesz co ja wiem ze nic nie wiem naprawdę, musze poczekac na polowkowe, dopiero za miesiac, ale raczej sie dowiadujemy nie zniose tej niewiedzy az do porodu

, niespodzianka byla z wcześniejszą ciaza- synek juz 2 latka w styczniu skończył takze wielki facet juz z niego

.
Maran-atha- kochana ja juz dawno po prenatalnych

, teraz mam 17 tydz. Ale mam tak ustawione polowkowe ze bede jakos 21-22 tydz - z prenatalnych lakarka mowila ze narazie corka ale jeszcze mial czas sie nubek uniesc bo to bylo jakos 12+4 czy 12+3 juz nie pamietam, wiec wcześnie - ale bylo plasko sama tez spr. a znowusz jak pokazywalam lasce z nub theory w 14 tyg to ona ze mysli ze chlopak, takze juz sama nie wiem myslenie o tej plci mnie wkurza bo ciezko tak z niewidza zyc

- probuje sie nastawic psychicznie na 3 syna.
Martoosia- jak dla mnie nub mega dziewczynkowy, wiec trzymam.kciuki i po cichu gratuluje rozu

!
Ostatnio mi sie system zaburzyl, i to cale planowanie chyba naprawde o D rozbic, strasznie duzo failsow, i nawet taki jeden co liczylam ze da rade a wychodzi ze chyba jednak nie, no ale czekam na potwierdzenie potty shot .... a jak u nas bedzie 3 syn to dołacze do Imama, i robimy wakacje z ivf [emoji85]
Milego dnia dziewczyny

!