reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Hmm więc mnie boli po lewej stronie i to dziwne bo tam mam jeden duży pęcherzyk i 4 ale wczoraj były małe od 2-4 mm, lekarz niby poeiedzisl ze raczej szans ze dorosna to nie ma....i ten jajnik mnie napierdala masakrycznie , a ten drugi gdzie są 2 spore i dwa drobne....nie boli;( aż się zaczęłam martwić że może pękają i dlatego boli, ale w końcu ten cetrotide ma chronić przed tym....

Mnie np. bolał prawy a tak naprawdę był pusty bo to w lewym był pęcherzyk
Lekarz powiedział ze to ból z odbicia

reklama
5dpt a ja czuje,że okres nadchodzi.
Bóle jajników,ból lędzwia,skurcze podbrzusza,napady gorąca na przemian z dreszczami.
Od początku wiedziałam,że się nie uda ale od dziś trudniej bo pmsowe załamanie doszło.
Ja co miesiąc już tam mam,że jak mam pms czuje się paskudna,głupia i wyłączona z systemu.
Ja pms mam bardzo długie już od 20 dc więc tak od 19 w tym cyklu już mnie zaczął męczyć.

Czy któraś z Was miała typowy pms i bóle i była w ciąży?
Wiem,że u mnie nic z tego ale tak pytam z ciekawości.

Miłego dnia dziewczyny!
Nadrobię forum wieczorem.
Alez kochana bole moga swiadczyc.zarowno o niepowodzeniu jak i powodzeniu. Dzoasie napierdzielaly plecy, wiele dziewczyn brzuchy.
Musisz poczekac na bete.

Prolaktyna i testosteron ok bo wyniki są takie o jakie chodziło. Nie wiem jak się ma lh i fsh do facetów więc nie pomogę... Witamine D mu kup i niech łyka chociaż 2000j
Justyska ja podobnie jak dżoasia troszkę kiepska mam wiedzę jak pomóc chłopakom. Dam dziewczynom się wypowiedzieć. X

reklama
Do góry