Magda ja mam te same watpliwosciKurczę dziewczyny tez chce już moc zajść w ciąże i cieszyć się niąAle czy mi się uda??
trzeba wierzyc tylko to nam pozostaje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magda ja mam te same watpliwosciKurczę dziewczyny tez chce już moc zajść w ciąże i cieszyć się niąAle czy mi się uda??
Kurczę zawsze cośMagda ja mam te same watpliwoscizwlaszcza ze 2 poronienia za mna
a trzecie 12 lat temu
jutro ide do gina zobaczymy co mi powie
zaczely mi sie dni plodne a moj maz ma wlasnie opryszczke
ostatnio jak sie staralismy (z sukcesem na szczescie) to byl podziebiony wczesniej i mial zlamany palec w prawej rece. wiec starania z przeszkodami i teraz to samo
![]()
trzeba wierzyc tylko to nam pozostaje![]()
O widzisz, to trzymam kciuki żeby sen powtórzył się w realuTeż bym tak chciała...jestem już w połowie zażywania leków, wszystko tam na dole pracuje chyba , bo czasem jajniki kłóją niemiłosiernie.
A tak na marginesie śniło mi się dzisiaj, że byłam na usg i dr mówi ooo widzę tu dwa serduszkaa Ty z bliźniaczkami ...
![]()
To już nie czekaj...ja w zeszłym roku też dostałam psychotropy, bo już ledwo ciągnęłam, niestety natłok stresów, problemów...brałam 6 mcy i powiem szczerze żałowałam, że tak długo zwlekałam,.A ja dziewczyny ide po tabletki bo nie daje rady na ta moja nerwice .Wiadomo I starac nie bede .Myslalam ze dam rade ,ale boje sie by nie wpasc w dol ,a widze za bardzo poprawy nie ma ,a nawet na odwrot
Ustąpiło. Przynajmniej póki co...obsesyjnie non stop sprawdzamI jak dzisiaj? Ustąpiło krwawienie? Na innym wątku dziewczyna pisała że miała krwawienie w 6 tygodniu, dostała duphaston i cyclonaminę. I lekarz powiedział że tak się czasem może zdarzyć. Teraz wszystko jest ok. Termin ma na latotrzymam kciuki- będzie dobrze
![]()
DziekiTo już nie czekaj...ja w zeszłym roku też dostałam psychotropy, bo już ledwo ciągnęłam, niestety natłok stresów, problemów...brałam 6 mcy i powiem szczerze żałowałam, że tak długo zwlekałam,.
Także niech Cię wyciszą i dadzą nowe siły![]()
Kochana brałam i nadal biore myo-inositol,b12,niepokalanka,wit d3,q10,magnez i do owulki wiesiołek....jak narazie lipa...ponad 2 lata staran i nic...w zeszłym tygodniu mąż mial kolejne badania i plemników wystarczająco po lekach a ja czuje ze za tydzien kolejna @ przyjdzie....Dzięki Kochane za miłe przyjęcie, Tobie Brumba za wyczerpujące info
na razie sytuacja jest bez zmian i w tym cyklu starań nie bedzie, choroba mnie rozłożyła i antybiotyk jest w użyciu, także tak...
Jednak poczyniłam pewne zakupy suplementów, które podobno mogą wspomóc
-myo inositol
-Methyl B12/methyl folate
-Vitex agnus castus ( niepokalanek pospolity)
-witamina D3
Któraś z Was brała podobne?
ufff to dobrzeUstąpiło. Przynajmniej póki co...obsesyjnie non stop sprawdzam![]()