reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tez tak mialam i do tego okropny bol jajnika i plodnu sluz zazwyczaj w 12dc a sie okazywalo ze psikus [emoji14] owu w 17[emoji6]
Takze o pomylke bardzo łatwo niestety [emoji53]A ty jak okreslasz plodne oprocz kalendarzyka ?

Kurcze, wkrecilam sie w rozmowy o staraniach i jeszcze mi chec na kolejne bobo przyjdzie [emoji85]
Boję się temperaturę mierzyć, bo później za bardzo się wkręce i nie będę mogła się rozluźnić.

reklama
Boję się temperaturę mierzyć, bo później za bardzo się wkręce i nie będę mogła się rozluźnić.
Wiem ze idzie sie wkrecic i kazdy nawet minimalny spadek po owu moze byc powodem do zalamki [emoji57] mialam tak wiele razy, ale serio gdyby nie to to na pewno nie wiedzialabym kiedy mam owu, jak dluga mam faze lutealna [emoji57]

U mnie w udanym cyklu był jeden strzał, owu z kalendarzyka bo testy u mnie jej nigdy nie pokazywały. Starania były w 13dc i zakładam że tak była owu, bo później już zero śluzu. Ja to w ogóle specyficzny typ, bo chęci na igraszki wpadały tydzień przed @ i w jej trakcie, potem im bliżej owu tym mniejsze chęci.
Ja mam to samo.. Bliżej owulacji mniej chęci, a do tego w dni płodne zawsze mam krwawienia.. Nie wiem o co w tym chodzi, lekarze mówią że to niby normalne i że niektóre kobiety tak mają, ale to nie są plamienia tylko normalne krwawienia.. Po za tym kiedyś tego nie miałam, od dwóch lat to mam i nie ukrywam że mi to przeszkadza..
Trzymam kciuki za wszystkie testujące :)

Hej. Niewiem czy jeszcze ktos mnie tu pamieta ale u mnie dalej brak ciazy. Obecnie zaczol sie 20cykl i trace juz nadzieje ze sie uda. Jest tu ktos z starszych staraczek?

Hej. Niewiem czy jeszcze ktos mnie tu pamieta ale u mnie dalej brak ciazy. Obecnie zaczol sie 20cykl i trace juz nadzieje ze sie uda. Jest tu ktos z starszych staraczek?
Hej. Ja nie jestem z tych starszych ale jakiś czas już mam konto. A jak badania wszystko u Ciebie dobrze? Jeśli tak, to jak widać potrzeba czasu.. Nie trać nadzieji..

reklama
Tez tak mialam i do tego okropny bol jajnika i plodnu sluz zazwyczaj w 12dc a sie okazywalo ze psikus [emoji14] owu w 17[emoji6]
Takze o pomylke bardzo łatwo niestety [emoji53]A ty jak okreslasz plodne oprocz kalendarzyka ?

Kurcze, wkrecilam sie w rozmowy o staraniach i jeszcze mi chec na kolejne bobo przyjdzie [emoji85]

Sprawdzam śluz.

Do góry