Carenik
Fanka BB :)
Mam tam genetyczne i prenatalne. Dobry maja sprzet?...W Szczecinie obok Kaskady chyba ulica Wojciecha taki szpital tam jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tam genetyczne i prenatalne. Dobry maja sprzet?...W Szczecinie obok Kaskady chyba ulica Wojciecha taki szpital tam jest
TrzymamWczoraj punkcja.
Dzisiaj telefon z labu 6 zaplodnionych rozwija sie dobrze.
Transfer w sobotę.
Trzymac kciuki za szczęśliwą 7 ( 7 trans)
Super profesor ma szczęśliwą rękę.Trzymam kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
A ja jestem po wizycie, 5t2djest pecherzyk i jest 2 milimetrowy zarodek (juz nie puste jajo [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7])
Robilam rano bete![]()
ciekawe ile bedzie hcgwynik kolo 18
![]()
Ja w 2dpt miałam estradiol 711 i mam zwiększoną dawkę na 3x2, progesteronu miałam mniej bo 11 i też mi zwiększyli.
Tylko tyle mogę powiedzieć w tym temacie. Nie wiem czy pomogłam.
Ja w 2dpt miałam estradiol 711 i mam zwiększoną dawkę na 3x2, progesteronu miałam mniej bo 11 i też mi zwiększyli.
Tylko tyle mogę powiedzieć w tym temacie. Nie wiem czy pomogłam.
Nie wiem bo ja tam tylko genetykę z krwi robilamMam tam genetyczne i prenatalne. Dobry maja sprzet?...
Ma szczesliwa reke [emoji16][emoji16][emoji1768][emoji1768]Super profesor ma szczęśliwą rękę.
Jestes juz u lekarza na Nfz?
Tak, ostatni okres tak jakby 10 lutySuuuuper [emoji173][emoji173]
Mam pytanie.
5t2d to od ostatniej miesiączki policzone?
Dziękuję bardzo za odpowiedźMa szczesliwa reke [emoji16][emoji16][emoji1768][emoji1768]
Teraz pojechalam do lux medu w moim mieście prywatnie, za tydzirb 26.03 jade na serduszkoale do profesora jedziemy na początku kwietnia na ostatnia wizyte wlasnie jak bedzie juz serduszko [emoji169]
Tak, ostatni okres tak jakby 10 luty![]()
Szalejecie dziewczyny oby tak dalejAaaaaaaa !!!!!! Beta 21,7 !!!!!