• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Nie smaruję niczym, ale jestem po grubej stronie mocy i kilka rozstępów więcej różnicy mi nie zrobi;)
[emoji23][emoji23] made my Day!
Ja dopiero zaczynam się smarować jak coś wystaje [emoji4] Na szczęście rozstępów brak, ale przy córce przytyłam 22kg. Brzuch miałam ogromny.
Dla mnie najlepsza jest Perfecta na rozstępy.
No wlasnie u mnie tez brak rozstępów i chciałbym to utrzymać;) ok perfecta. A ona tłustą, nie tłustą?

No wlasnie u mnie tez brak rozstępów i chciałbym to utrzymać;) ok perfecta. A ona tłustą, nie tłustą?
Ciężko mi to określić, ale dość dobrze się wchłania. Generalnie chodzi o to żeby brzuch nawilżać. Na początku wystarczy smarowanie oliwką dla dzieci jeśli masz potrzebę. Ale tak naprawdę i tak wiele zależy od tego czy masz skłonności do rozstępów [emoji4]

Ciężko mi to określić, ale dość dobrze się wchłania. Generalnie chodzi o to żeby brzuch nawilżać. Na początku wystarczy smarowanie oliwką dla dzieci jeśli masz potrzebę. Ale tak naprawdę i tak wiele zależy od tego czy masz skłonności do rozstępów [emoji4]
Chyba nie mam... Mama moja po 2 ciazach nie ma, ja po 1 tez nie mam... wiec genetycznie chyba nie mam. Ale wolę dmuchać na zimne :)
Dzięki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry