reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dawidek śpi od około 22:30 do 6:30 bez pobudki :tak: więc śpię jak suseł, Majka czasem się obudzi na siusiu albo jak się odkryje.
Wyobrażałam sobie że będzie mniej więcej tak że jak z cyckami na wierzchu z małym na rekach cały dzień a Majka samopas albo gdzieś mi na głowie albo obrażona w kącie a tu miła niespodzianka :tak::-D, Dawidek ( odpukać ) jest bardzo grzeczny :tak:, bardzo mało płacze dużo śpi i rośnie :szok::tak:, Majka bardzo pomaga i potrafi zająć się sobą i rozumie jak mówię że mama teraz nie może bo np. karmi Dawidka albo go przebiera, wtedy ona mówi "dobrze to czekam aż skończysz" :tak:.

:szok::szok::szok: jestem w szoku, Dawidek przesypia ci cala noc Majcia wyrozumiała jak dorosła. masz swietne dzieci, powiedz jak to robiłas ze one sa takie grzeczne:sorry2:;-)
Ja mam dokładnie takie samo wyobrazenie o drugim dziecku co ty.....

Chcecie zobaczyc co zrobiła wczoraj moja siostrzenica to zapraszam Fotoblog agatka2006 - "Agusiaczkowy

reklama
Dzien dobry. Dzis chyba bedzie ladny dzien bo za oknem sloneczko:tak:. Wyslalam Natalke do szkoly a teraz popijam kawke.

VICI ale ty biedna jestes - wspolczuje bolu

Vici, współczuję :-(.Mi niedawno wyłaziły 8 i nie mogłam wytrzymać z bólu :wściekła/y:.
U mnie minęło i Oliwce wybił się kolejny ząbek :-D (ostatnia już dwójeczka, prawa dolna).
Poza tym jestem nieprzytomna, w ogóle się nie wyspałam, a teraz to mogę zapomnieć o spaniu, bo Oliwka pójdzie spać może o 11, a może jeszcze później :baffled:.
Za to gołąbki udały się, wyobraźcie sobie, że tak ciekawa byłam, jak wyszły, że wczoraj o 22:30 zjadłam ... aż 3 :zawstydzona/y:.Ale ja naprawdę bardzo lubię gołąbki :tak:

Dzięki za współczucia więc już dwóch 8 brak a następne 2 po świętach i potem z głowy dentysta na długoooooooooooooooooooooooo:-)

Dzień dobry!

Ale u mnie słonko świeci, szkoda tylko, że na drzewach szron jak się patrzy :szok:

Vici bidulko. Mam nadzieję, że po tabletkach boli mniej.

sikoreczka nie mogę otworzyć tego co podalaś o swojej siostrzenicy :no:

Iwona a ja u Was jest śnieg?

hejka

vici ale mnie nastraszyłaś, ja od przyszłego tygodnia wybieram sie na dokładne leczenie moich zabków, a dodam, ze ja u dentysty byłam raz w życiu, bo do tej pory nie miałam żadnych problemów, dopiero teraz po ciąży wszystko powoli powychodziło :-(

reklama
Do góry