reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cały czas myślami jestem z Wami! Boże dopomóż Mai...

Wyobrażam sobie co teraz przeżywa Monika i Marcin ...

My też czekamy i nic nie moge dziś zrobić bo nie potrafię się skupic na niczym:-(

przepraszam że tak późno pisze ale musiałam wyjść z domu tak mnie nosiło z nerwów między czasie Monika przysłała mi sms-a
Pojawił sie tutaj ambasador krwiodawstwa z kolejną dokumentacją że mnóstwo ludzi oddaje krew dla Mai.Powstała mega akcja z której skorzystają inne dzieci.W szkołach i na uczelniach powstają plakaty i gazetki o Mai -boskie szaleństwo.a my czekamy!

Jóź po 13 i cisza może czym dłużej tym lepiej??

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl

Przy takich operacjach pośpiech nie jest wskazany. Wiem, że wszystkie siedzimy jak na szpilkach, nie wspomnę o Rodzicach Majuni, ale niech tam powoli reperują jej serduszko. Cisza to moim zdaniem dobry znak!;-)
Mimo to mam nadzieję, że może o 15-tej czegoś się dowiemy, bo nerwy sięgają zenitu!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry