reklama
starajaca2018
Fanka BB :)
Ja od września.Od 12 kwietnia działam,może teraz wiosną się uda
L
Lad
Gość
Tak od wczoraj się waham czy jednak z powrotem tutaj do Was wrócić. Kryzys 30 cyklu starań daje się we znaki, ale im bliżej wizyty w klinice niepłodności to kryzys mniej daje w kość. Przyjmiecie mnie? Nie spodziewałam się, że tak szybko wrócę tutaj, ale brakuje mi rozmów z kimś kto jest na tej samej ścieżce życia.
doomi03
Gosia co to znaczy przyjmiecie ? Ty jesteś tu u siebie kochanaTak od wczoraj się waham czy jednak z powrotem tutaj do Was wrócić. Kryzys 30 cyklu starań daje się we znaki, ale im bliżej wizyty w klinice niepłodności to kryzys mniej daje w kość. Przyjmiecie mnie? Nie spodziewałam się, że tak szybko wrócę tutaj, ale brakuje mi rozmów z kimś kto jest na tej samej ścieżce życia.
L
Lad
Gość
Heh dobre.Gosia co to znaczy przyjmiecie ? Ty jesteś tu u siebie kochanawięc rozplaszcz się wygodnie
Kaamilaaa
Tez miałam takie temperatury w pierwszej fazie cyklu [emoji6] wiec raczej to normalne [emoji6]a ogólnie ta wczorajsza temperatura u mnie poniżej 36 to jest norma? Tak się zaczyna od 5 dc?
Mimi92
Ja już w szpitalu. Przed HSG robią cytologie więc czekam na wynik jak na razie. I widzę że może mi trochę tu jeszcze zejść :/ serce mi wyskoczy zaraz, zejdę na zawał i tyle będzie po moich staraniach [emoji23] Ale powiem wam że bałagan w tym szpitalu niezły[emoji19] pytam która kobieta ostatnia to niby wyczytuja po nazwiskach a jak przychodzi co do czego to Pani która była przede mną twierdzi że jest ostatnia i wciska wszystkich za siebie A jak mówię że po niej to ja jestem to każe ustalać między sobą [emoji23] no zwariuje tu [emoji3]
starajaca2018
Z niedzieli na poniedziałek było zbliżenie, wczoraj owulacja,
Wczoj byko zbliżenie Ale bez "finiszu", wiec mam nadzieję że to niedzielne zbliżenie wystarczy. Ehhhhh
Wczoj byko zbliżenie Ale bez "finiszu", wiec mam nadzieję że to niedzielne zbliżenie wystarczy. Ehhhhh
reklama
Dorotka1989
Mimi trzymam kciuki :* ja jak czekałam na HSG to od 7 rano do 15 a do domu mnie wypuścili po 18 dopiero i to jeszcze w glowie mi sie kręciło, slaba bylam :* bedzie dobrze, dasz rade małaJa już w szpitalu. Przed HSG robią cytologie więc czekam na wynik jak na razie. I widzę że może mi trochę tu jeszcze zejść :/ serce mi wyskoczy zaraz, zejdę na zawał i tyle będzie po moich staraniach [emoji23] Ale powiem wam że bałagan w tym szpitalu niezły[emoji19] pytam która kobieta ostatnia to niby wyczytuja po nazwiskach a jak przychodzi co do czego to Pani która była przede mną twierdzi że jest ostatnia i wciska wszystkich za siebie A jak mówię że po niej to ja jestem to każe ustalać między sobą [emoji23] no zwariuje tu [emoji3]
Podziel się: