Agnieszka95
Fanka BB :)
Katowice ul. Łubinowa3 tam w tym szpitalu wlasnie na dole jest gabinet a na 1 i 2 pietrze szpital. Sprzet ma solidny wszystko wykryje nawet male, bijace serduszko. Ja jestem bardzo zadowolona!A gdzie dokładnie przyjmuje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Katowice ul. Łubinowa3 tam w tym szpitalu wlasnie na dole jest gabinet a na 1 i 2 pietrze szpital. Sprzet ma solidny wszystko wykryje nawet male, bijace serduszko. Ja jestem bardzo zadowolona!A gdzie dokładnie przyjmuje?
Tych moich nie widzę na stronie, wpisuję numer produktu z metkiChyba wyjazd na wczasy w czasie L4jest średnio widziany przez ZUS...
Mogą kazać zwracać wypłacone świadczenia chyba.
A szukałam tych spodni h&m za50 zł i nie widzę na stronie... macie może link?
Nie w ciążyTSH do 4 norma więc spokojnie tak mi lekarz powiedział![]()
Spytaj się lekarza co z górami bo mi zabronił a właśnie w maju mam ślub kuzynkiJa mam wesele brata 31.08 więc czekam jak to będzie z brzuchem i kiecke na ostatnią chwilę kupię. Co do wakacji to my zakopane w czerwcu chcemy odwiedzić, tylko się zastanawiam co ja tak będę robić? Bo trasy, które zawsze robiliśmy to nie za bardzo w ciąży![]()
Pytałam się ostatnio to powiedział, że nie widzi przeciwwskazan, że nasze góry nie są na tyle wysokie, żeby to miało jakieś znaczenie. W zasadzie takie same informacje wyczytałam w internecie. Tylko my jedziemy w czerwcu dopiero więc może Ci zabronił w tym pierwszym trymestrze bo wtedy różnie bywa. My co roku jesteśmy w Zakopanym i naprawdę kobiet w ciąży jest mnóstwo.Nie w ciąży
Spytaj się lekarza co z górami bo mi zabronił a właśnie w maju mam ślub kuzynki
My na wakacje się nie wybieramy bo wykańczamy dom więc za dużo pracy przy tym pewnie gdzieś na parę dni się wyrwiemy a tak to odpoczywanie na lezaku w ogrodzie
A ile płacisz za wizytę?Ja chodze do Katowic do p. Dr Tomasza Sleczki to prywatny ginekolog ale to tez prywatny szpital i jak chodzisz do Niego to porod masz tam darmowy w tym szpitalu na Łubinowej. Fajnie, bo teraz jest jakas dotacja z unii i w Katowicach prenatalne sa darmowe. 17 mam wizyte to bede woecej wiedziecgdzie mnie wysle na te badania
ale lekarz-fachowiec!!
Ale super!Zobacz załącznik 958545
Moje 2,87 cm szczęściawg om 10+0, wg usg 9+4, kosmówka się nie odkleja, do endo już się zapisałam, powtórzyć badania TSH, zrobić glukozę i uspokoić na wizytach bo dziś osiągnęłam szczyt ciśnienia a pół godziny wcześniej w domu miałam 126/79
Jeszcze nie, ale w dwóch poprzednich miewałam często w przeludnionych miejscach, jak nie miałam czym oddychać i to całkiem normalne [emoji4]Macie dziewczyny czasem zawroty głowy? Mnie dziś tak zakołysało że dobrze że siedziałam. Ale wcześniej schylalam się i może za szybko.
Co miesiac. Pierwsza wizyta 200zl a poznirj juz 150zl. Tzn tak mialam w pierwszej ciazy zanim poronilam. Ale mysle, ze jak juz do Niego chodze i tak bral to teraz tez 20.03 mialam pierwsza i dalam 200. Takze teraz licze na 150A ile płacisz za wizytę?
I co ile wyznacza kolejną wizytę?