annemarie
Fanka BB :)
Dziewczyny kochane, przytulamy was mocno.Gra skonczona i nie ma juz zludzen ze bedzie inaczej. Czasami lepiej spojrzec prawdzie w oczy niz sobie je mydlic. Jestescie mlodziutkie, kolejne szansy przed wami ... koncentrujcie sie na nich! Wyplaczcie, wykrzycie, idzie na wielkie lody z butelka wina, a od jutra nowy plan, nowa wiara i nowa sila.Nie ma sie co juz babrac w tym co bylo i co sie stalo. Jestescie silne i podniesiecie sie jeszcze silniejsze.Rada na przyszlosc... na pakujcie w to wszystko tyle emocji bo sporo was to kosztuje.To leczenie, a nie cuda. Ja czekalam 3 lata na ten moment . Dzisiaj rok temu bylam w szpitalu i czekalam na zabieg po tym jak nie pokazalo sie serduszko, dzisiaj mam w sobie dwa serduszka. Ktos kiedys ladnie powiedzial, ze dzieci nie odchodza, czekaja zeby wrocic w odpowiednim momencie. Moje wrocily, wasze tez wroca.Widocznie jeszcze nie byly gotowe na przyjscie na swiat.Nie traccie nadzieji[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
łatwiej jest jak sie ma zarodki ale przechodzenie za każdym razem od nowa całej procedury nie wiem czy my bysmy dali rade... dlatego mam nadzieje ze tym dziewczyna co maja trudniej to chociaz los ześle wiecej kasy zeby choc troche wyrównać ta niesprawiedliwość i dac szanse na walkę.