Pini88
Fanka BB :)
w aptece przy dworcu naprzeciwko invictyJa to bankrutuje juz lutinus taki drogi ze masakra kupowalam za 190 a teraz 220 jutro jade do Gdanska bo tam po 150 przy wiekszej ilosci sie oplaca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w aptece przy dworcu naprzeciwko invictyJa to bankrutuje juz lutinus taki drogi ze masakra kupowalam za 190 a teraz 220 jutro jade do Gdanska bo tam po 150 przy wiekszej ilosci sie oplaca
Za wysoki wartosci jak na biochemiczna.. ja mialam zdrowa ciazy przy podobnych wartosciach.. czy mialam 2 blastki podane?Beta 7 dpt 30,9, 10 dpt 55,9 i 12 dpt 82....przyrosty poniżej normy...jak myślicie czy to może świadczyć o ciąży biochemicznej? Nie wiem co dalej....
Dziekiw aptece przy dworcu naprzeciwko invicty
Tylko jedna blastkę miałam podanąZa wysoki wartosci jak na biochemiczna.. ja mialam zdrowa ciazy przy podobnych wartosciach.. czy mialam 2 blastki podane?
Ale Twoj przyrost w ciagu 48h wynosi 66% czyli to jest dolna norma.. nie widze powodu do panikiAduś16 dajesz mi nadzieję, dziewczyny czy któraś miała może podobny przypadek do mojego i wszystko skończyło się dobrze?
Żeby przyrost był 66% to beta musiałaby wynosić 92, no chyba że ja coś źle liczę ...Ale Twoj przyrost w ciagu 48h wynosi 66% czyli to jest dolna norma.. nie widze powodu do panikiJa I tak panikowalam wiec latwo mowic haha
![]()
Nie za ciekawa ta beta, ale nie takie cuda to forum widzialo. Nie ma sie co cieszyc na razie ale trzeba sie uzbroic w cierpliwosc niestety...Żeby przyrost był 66% to beta musiałaby wynosić 92, no chyba że ja coś źle liczę ...