starajaca2018
Fanka BB :)
Ja też czekam ale nie wiem kiedy MAM się jej spodziewać bo u mnie miesiączka raz 30 dc raz 31dc raz 34dc A nawet 38dc
Ja planowo mam mieć za 11 dni

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też czekam ale nie wiem kiedy MAM się jej spodziewać bo u mnie miesiączka raz 30 dc raz 31dc raz 34dc A nawet 38dc
Ja planowo mam mieć za 11 dni![]()
Ja ten cykl odpuscilam, nic nie licze, nie sprawdzam, zero żeli itp. Zaznaczam tylko kiedy bylo zbliżenie.Ja u siebie to chyba owu potwierdzę tylko na monitoringu bo inaczej nie ma szans.
Ja ten cykl odpuscilam, nic nie licze, nie sprawdzam, zero żeli itp. Zaznaczam tylko kiedy bylo zbliżenie.
Damy rade, przyjdzie i czas na nasJa sobie dałam czas do 2020 roku do marca. Już jestem tym wszystkim zmęczona
Staram sie juz 8 miesięcy.Prędzej czy później musi się nam udać. A mogę wiedzieć ile się już starasz. Przepraszam jeśli już pytałam ale już nie wiem o co kogo pytała.[emoji110]
Staram sie juz 8 miesięcy.