starajaca2018
Fanka BB :)
Jeszcze konkretnych nie, ale np tarczyce robilam ok roku temu i bylo ok.Trzymam kciuki kochana. A badania robiłaś jakieś?
Ale jesli do września sie nie uda to ide na badania itp.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jeszcze konkretnych nie, ale np tarczyce robilam ok roku temu i bylo ok.Trzymam kciuki kochana. A badania robiłaś jakieś?
W którym dc bada się prolaktynę?No warto zrobić badania hormonalne. One dużo lubią namieszać w organizmie kobiety. Chętnie bym się pozbyla tych hormonów. Ja za każdym razem jak szłam do Endo sprawdzić hormony nie wyszłam z gabinetu bez płaczu. W czwartek jadę do Endo i będę znała wyniki hormonalne ciekawa jestem czy tym razem z gabinetu będzie mi dane wyjść z uśmiechem na twarzy. Strasznie się denerwuje przed ta wizyta A w czwartek będę tylko klebkiem nerwów. I pewnie przez ten stres nerwy mi się znowu okres przesunie. Czasami to bym siadla i płakała tylko z bez silnosci.

W którym dc bada się prolaktynę?
Cześć gwiazdy![]()
Przepraszam, ze wczoraj nie dalam znac, ale moj marnotrawny niedoszły mąż wrócił późno i czekała nas poważna rozmowa, hah.
Tescior oczywiscie negatywny.
Brzuch natomiast boli niemiłosiernie
Także mam nadzieję, ze dostanę na dniach okres bo już leki rozkurczowe ledwo dają radę..
Z tym ginekologiem to nie tak hop siup. Dzis w UK bank holiday, także wszystkie polskie kliniki zamknięte![]()
Mam ale tylko 15 tabletek, czy jakoś tak. Ostatnio brałam chyba przez 10 dni po dwie. Gdzies mam to zapisane.