mama płci męskiej
Fanka BB :)
A to nasze kruszynki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie slodziakiZobacz załącznik 969115
A to nasze kruszynki❤
Zdecydowanie za szybko rosnąAle juz duze te Twoje kruszynki, a dopiero sie rodzilyzaraz moich chłopaków przerosna
![]()
Sliczne!!!!@lolak Ale już pulchniutkie
właśnie jutro idziemy na szczepienie i wtedy się dowiem ile ważą. Ale na pewno Adaś ma jakieś pół kg więcej. I w końcu wiemy dlaczego Łucja mniej tyła. Okazało się, że nie trawi laktozy. To teraz ona jest aktualnie na nutramigenie, a Adaśko na moim. I niestety jesteśmy już po pierwszych chorobach.
Chlopaki sa ogolnie slabi ruchowo, wszystkie etapy osiagaja pozniej niz większość dzieci. Cwiczymy i czekamy. Michal zawziecie pelza i zaczyna raczkowac, Bartus jeszcze za slaby, troche sie turla, ale miewa dni ze lezy plackiem i nie ma sily sie ruszyc, albo mu sie nie chce, bo jest dość leniwyZdecydowanie za szybko rosną
Pamiętam jak patrzyłam na waszych i myślałam kiedy to moi taki będą.
Twoi już pewnie raczkują?!
Sliczne!!!!A czemu Adaś płacze?
Na co chorowaliscie?
Daj znać ile ważą jutro.
No moi dziewczyny też łańcuchy. Może przez to że wczesniaki? Starszy o tej porze już wszystko ciągnął do buziChlopaki sa ogolnie slabi ruchowo, wszystkie etapy osiagaja pozniej niz większość dzieci. Cwiczymy i czekamy. Michal zawziecie pelza i zaczyna raczkowac, Bartus jeszcze za slaby, troche sie turla, ale miewa dni ze lezy plackiem i nie ma sily sie ruszyc, albo mu sie nie chce, bo jest dość leniwyZobacz załącznik 969302
Z którego tyg są wasze wczesniaki?No moi dziewczyny też łańcuchy. Może przez to że wczesniaki? Starszy o tej porze już wszystko ciągnął do buzi
A tym to nawet chwytac za bardzo nie chce się. Już martwiłam się. Ale terapeuta mówił że jest dobrze
Pewnie nie chciał pozować do zdjęciaZdecydowanie za szybko rosną
Pamiętam jak patrzyłam na waszych i myślałam kiedy to moi taki będą.
Twoi już pewnie raczkują?!
Sliczne!!!!A czemu Adaś płacze?
Na co chorowaliscie?
Daj znać ile ważą jutro.
Moje 36t6dZ którego tyg są wasze wczesniaki?
A czyli już takie w zasadzie donoszoneMoje 36t6d
35 i 4Z którego tyg są wasze wczesniaki?
Pewnie nie chciał pozować do zdjęciaa tak na serio to nie pamiętam.. może smoczek chciał.
Łucja miała katar i kaszel, a Adaś oskrzela.
I jesteśmy po szczepieniu...ona ma 4530g, a on 4980gi jak w ciągu tych dwóch tygodni przybierze ok 300g to w końcu przestanę jeździć z nią na wagę. Trzymajcie kciuki
![]()