starajaca2018
Fanka BB :)
Staraczki w ciąży: Po jakim czasie zauważyłyscie że wasza odzież robi sie "za mala"?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczysz wbprzeciągu tego czasu zdarzy się cud. Trzymam kciukiJa sobie dałam czas do 2020 roku do marca. Już jestem tym wszystkim zmęczona
Czyli mąż nie dał opindalantusCześć gwiazdy
Przepraszam, ze wczoraj nie dalam znac, ale moj marnotrawny niedoszły mąż wrócił późno i czekała nas poważna rozmowa, hah.
Tescior oczywiscie negatywny.
Brzuch natomiast boli niemiłosiernie
Także mam nadzieję, ze dostanę na dniach okres bo już leki rozkurczowe ledwo dają radę..
Zobaczysz wbprzeciągu tego czasu zdarzy się cud. Trzymam kciuki
No wychodzi na ciążę. Gratulacje ❤❤Jak to rozumieć ? Znaczy wydaje mi się że rozumiem, ale trochę się trzęsę albo nie, nie wiem.
Hej Wam!Idę dzisiaj do ginekologa na NFZ, ale to ten od "taka pani natura" "jak zajdzie pani w ciążę to się uregulują cykle". A idę po te skierowania na badania genetyczne i trochę się stresuję, bo nie wiem czy on mi je da. Ale cóż spróbuję.
No i czy męża by też skierował. Zobaczymy. Ponoć co do badań to jest w porządku, kieruje na badania w ciąży to tym bardziej, gdzie mój ten poprzedni gin-endo już nie. Przedstawię mu moją sytuację i może nie będzie tak źle, jeszcze bym chciała zrobić badania te co się robi po poronieniach.
Dziękuję ale jakoś mam sceptycznie podejście do tego. Jakoś nie umiem uwierzyć że może się stać u mnie cud.
Powodzenia! Trzymam kciuki kochana [emoji3590]Hej Wam!Idę dzisiaj do ginekologa na NFZ, ale to ten od "taka pani natura" "jak zajdzie pani w ciążę to się uregulują cykle". A idę po te skierowania na badania genetyczne i trochę się stresuję, bo nie wiem czy on mi je da. Ale cóż spróbuję.
No i czy męża by też skierował. Zobaczymy. Ponoć co do badań to jest w porządku, kieruje na badania w ciąży to tym bardziej, gdzie mój ten poprzedni gin-endo już nie. Przedstawię mu moją sytuację i może nie będzie tak źle, jeszcze bym chciała zrobić badania te co się robi po poronieniach.
Też się tego boję ale może akurat się uda
Miejmy nadzieję. U mnie jeśli się w końcu uda to będzie naprawdę cud.