• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
@mloda1994 zostań! Bardzo dużo się od Ciebie dowiedziałam! Masz spore pojęcie myślę że będziesz mogła pomoc i doradzić jeszcze nie jednej z nas ! Trzymamy za Ciebie kochana mocno kciukasy [emoji847]

Jest druga kreska Ale ona jakoś się nie ściemniła od wczoraj... mam mieszane uczucia i boję się że coś będzie nie tak. Jutro mam mieć @. Bluecoco A ty jak tam?
20190510_054130.jpg

Kochane jesteście. Ok zostanę.
I bardzo się z tego powodu cieszę. Zobaczysz zastosujesz leczenie i zafasolkujesz. Ja ze swojej strony powiem tylko, że moja koleżanka starała się przez 7 lat o dziecko. Zrobili masę badań i wynik był jednoznaczny: dzieci mieć nigdy nie będą. Zostaje się jedynie adopcja lub in vitro. Chcieli spróbować z adopcja i byli na pierwszym zebraniu. W ciągu miesiąca koleżanka zaszła w ciążę A dzisiaj ma dwuletnią córeczkę. I to bez niczego się koniec końców udało. Cuda się zdarzają kochana. Zostań wśród nas bo prędzej czy później rozpoczniesz starania na nowo :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry