Justyska13
Fanka BB :)
Aha ok. to dzieki dziewczynynie przejmować się, skoro jest info, że kropla ma się pokazać, w takim razie leku jest na tyle, ze to co zostaje to jest ten zapas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha ok. to dzieki dziewczynynie przejmować się, skoro jest info, że kropla ma się pokazać, w takim razie leku jest na tyle, ze to co zostaje to jest ten zapas
A my mowimy o prolutexie czy o leku do stymulacji? Jeżeli w ulotce jest napisane zeby do momentu pierwszej kropli to ja robilam tak jak w ulotce. To jest przewidziane w dawce..ze Ci ta mikro kropla ucieknie.
Ja to nieraz za mocno nacisnelam i az mi strumien polecial a nie kropla. Nie przejmowalam sie zbytnio.
i niech tak zostanieAha ok. to dzieki dziewczyny. Wy już jesteście doświadczone w tym a ja zielona
![]()
dziękii niech tak zostanienie masz nad czym ubolewać
![]()
nie ma za co, ale jeśli chcesz się odwdzięczyć za ten ogrom wiedzy (dzięki![]()
Yyyyy, a ja zawsze usuwam z neoparinu powietrze, bo jak nie usuwałam, to czułam jak to powietrze wpompowywałam na końcu w skórę. W ulotce jest co prawda napisane, żeby nie usuwać, ale uzasadnili to możliwością utraty części leku. Uznałam, że to ostrzeżenie dla dziadków, którzy mogliby za mocno cisnąć tłokAle właśnie chodzi o to, że heparynę (clexane czy neoparin) w dawce 0,4 masz wstrzyknąć nie usuwając wczesniej pęcherzyka. Z ovitrelle mi gin tez nie usuwała
Chodzi o to, że tym pęcherzykiem masz popchnąć lek tak, żeby wstrzyknąć całą zawartość
lek do stymulacji mensinorm, @Kurcia nie no ta kroplą się nie przejmuję tylko jak wstrzyknęłam do końca i wyjęłam igłę to póżniej w igle zostało mi jeszcze leku, i nie wiem czy tym się przejmować?
Dziewczyny tak bardzo chcę wierzyć w moja kropeczka. Teraz brodawki mnie tak pieką, że nie mogę się normalnie przytulić do mojego faceta, bo pierwszy kontrakt auuuuuuoby to nie duphaston
nie ma za co, ale jeśli chcesz się odwdzięczyć za ten ogrom wiedzy (![]()
![]()
) to wpisz mnie w kalendarz na 29.05 podglądanie księżniczek
![]()