reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Budowa domu to niezły hardcore. My mieszkamy już 8 lat i do tej pory wspominamy niektóre sytuacje. Pamiętaj, żeby nie dźwigać, bo to nie sprzyja jajeczkom. Powodzenia!

Ja miałam 2 razy i nie pomogło. Po zmianie kliniki i lekarza usłyszałam, że to nie ma sensu i nie brałam. Efekt taki sam.
Właśnie nie dźwigam, a przynajmniej staram się pilnować :) Oj masz racje z tym hardcorem, ale to już ostatnia prosta i liczę, ze szybko dotrzemy do celu:)

Mi moja lekarka tez zaleci przy transferze atosiban, ale jak czytam wasze opinie to zaczynam mieć watpliwosci. Choć do transferu daleka droga:)

Ja dziś dostałam wyczekiwany okres, wiec @Justyska13 mozesz mi wpisać na 14.05 wizytę usg i rozpoczęcie właściwej stymulacji:)

Dziewczyny ja wszystko czytam ale przy 14miesiecznej córci czasu na pisanie mało.. jak któraś pamięta zalapalismy się na icsi za free:-) I trwają stymulacja, w sumie to jutro chyba koniec A w środę punkcja. I dopadł mnie kaszel..tzn mam to już z tydzień i to jestem na wizycie to zapominam zapytać czy coś mogę wziąć i nie biorę nic. Nie wiem czy ma to znaczenie przy stymulacji, to przy implantacji napewno kaszel jest niewskazany. Co brać? Jak sobie pomóc? A i czy jest tu mama, która miała transfer mając w domu dziecko ok roku-półtora? Jak sobie radzilyscie- po transferze zalecają odpoczynek ajak tu odpocząć, skoro czasem i na rękach trzeba ponosić? Pozdrawiam cieplutko:-*

Dziewczyny czy myślicie że po transferze można uprawiać nordic walking? Staram się oszczędzać ale czuję że on tego leżenia sztywnieje :(

Właśnie nie dźwigam, a przynajmniej staram się pilnować :) Oj masz racje z tym hardcorem, ale to już ostatnia prosta i liczę, ze szybko dotrzemy do celu:)

Mi moja lekarka tez zaleci przy transferze atosiban, ale jak czytam wasze opinie to zaczynam mieć watpliwosci. Choć do transferu daleka droga:)

Ja dziś dostałam wyczekiwany okres, wiec @Justyska13 mozesz mi wpisać na 14.05 wizytę usg i rozpoczęcie właściwej stymulacji:)
wpisane :)

reklama
U mnie beta spada dziś 205, nie wiem co to jest
Przykro mi bardzo kochana...[emoji45]
Wydaje mi się że to jednak jeszcze po crio coś tam siedzi.
Beta ponad 200 w 20dc to jednak sporo, owulacja musiałaby być gdzis pewnie 5-6dc a to mega wcześnie...
Wiem ze jak jest odrobina nadziei to my sie jej chwytamy nawet jak jest mało prawdopodobna...

Do góry