reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam Was :-)
Chciałabym się dołączyć do was, i wspólnie z wami oczekiwać małej fasolki w naszych brzuszkach. Moje ostatnie starania o dzidziolka niestety sie nie powiodły, przyszła wstrętna @, ale juz odliczam dni do 8grudnia - kolejna staranka, mam nadzieję, że tym razem sie uda:tak: o niczym innym nie myślę. Bardzo pragniemy z mężem córeczki.

pozdrawiam was cieplutko

reklama
Dzieki Moreme. Tak mowila, bo slub trzymalam w tajemnicy:-):-):-)
Fotki sa na zamklnietym. Niedlugo bedziesz miala dostep, bo Antiope juz o to wystpila do admina. Na ogolnym nie chce zamieszczac.
Sprawdz czy juz nie masz dostepu do zamknitetego. W dziale Zwiazki rodzinne, album.....
Jeszcze nie mam dostępu buuuu:-( Na pewno masz tam śliczne foty. Pamiętam Cię w tej sukience ecru;-), którą wszystkie na BB się zachwycałyśmy:-):tak:

Witaj w klubie Vanilla Sky!!!!!!!!!!!!!! Dzidzius przyjdzie na pewno, tylko trzeba poczekac, zobaczysz jak tu fajnie na tym forum z dziewczynami.....Dzielimy sie smutkami i radosciami i tak jest dobrze. Buziaki.
A napisz moze jak dlugo sie staracie o corenke-fasolenke i jak u Ciebie z malpiszonem @@@@?

witam dziewczynki:-)
No i klops, juz po wizycie i ..... już po owu, i to w 10 dniu cyklu:baffled: Doktor się zaniepokoił bo wszystko się kupy nie trzyma. @ miałam przez prawie 7 dni, a tu po 2 dniach owulacja. W zeszłym cyklu tez się spóźniliśmy z monitoringiem, a i tak kazał przyjść wcześniej (w 12 dniu cyklu).6 grudnia mam dodatkowe badania, może to coś wyjaśni.Generalnie to załapałam mały dołek:baffled:
Mufka wyciągam Cię z dołka, no już, pupa do góry;-);-);-) Nie ma załamywania się. W tym nie wyszło, wyjdzie w następnym cyklu. I żadnych dołków więcej, bo ja po grypie żołądkowej jestem i ciut słabowita, więc wiesz;-)

wspolczuje Ci dzisiejszego dnia, naprawde nieciekawy, ale tez mysle ze te psie g.... to na szczescie.!!!! Kiedys na studiach mialam ciezki egzamin i poszlam strasznie nie przygotowana i zestresowana, po drodze narobil na mnie ptak- i wiesz co dostalam 4. Od tamtej pory wierze, ze to przynosi szczescie. Wiec zycze Ci tego szczescia bardzo, bardzo mocno.....

reklama
Do góry