wesa
Fanka BB :)
Ooo to czekamy razem na testowanieJa też mam dziś 21dc a w 12 dc miałam aid. Dwa razy odczuwalam tylko kłucie który można byłoby naciągnąć jako owu i implementację ale dziś tak mnie brzuch ciągnie jak na okres
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ooo to czekamy razem na testowanieJa też mam dziś 21dc a w 12 dc miałam aid. Dwa razy odczuwalam tylko kłucie który można byłoby naciągnąć jako owu i implementację ale dziś tak mnie brzuch ciągnie jak na okres
Hej kochana. U mnie nadal nic ale odczuwam od trzech dni dzień w dzien jajniki raz jeden raz drugi.Hej dziewczyny. Ja wczoraj wieczorem dostałam gorączki i dreszczy. I zaczęłam plamić a dziś przyszedł normalny okres. Mam nadzieje ze u was nic nie przyszło. I jakieś dobre wieści będą![]()
Ja się martwiłam ze mi się poprzesuwało coś a jednak wszystko na tip top. Trzymam za was kciuki żeby @ nie przyszla.Hej kochana. U mnie nadal nic ale odczuwam od trzech dni dzień w dzien jajniki raz jeden raz drugi.
Uczucie mokrosci ale okresu brak. Jak dobrze pójdzie to za tydzień testuje.
Dziękuję kochana.Ja się martwiłam ze mi się poprzesuwało coś a jednak wszystko na tip top. Trzymam za was kciuki żeby @ nie przyszla.
Ja się martwiłam ze mi się poprzesuwało coś a jednak wszystko na tip top. Trzymam za was kciuki żeby @ nie przyszla.
No my narazie odpuszczamy sobie. Odstawiamy wszelkie leki, testy ovu, ciążowe, termometr i obserwacje śluzu szyjek itp. Musimy się pozbierać po tych porażkach i odpocząć psychicznie i fizycznie. Wracam do treningów bo musze zrzucić to nieszczęsne 10 kg. Wczoraj wzielam kąpiel taka gorąca, nasypalam soli i tak się wylegiwalam z kieliszkiem winka. Bardzo mi tego brakowało a to takie pryjemnie... chcemy normalnie pożyć i nacieszyć sie sobąMy za Ciebie też, żebyś odpoczela i wróciła z nową energia![]()
Przykro mi kochanaHej dziewczyny. Ja wczoraj wieczorem dostałam gorączki i dreszczy. I zaczęłam plamić a dziś przyszedł normalny okres. Mam nadzieje ze u was nic nie przyszło. I jakieś dobre wieści będą![]()
Trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze, a takie odpuszczenie sobie często kończy się dzidziusiemNo my narazie odpuszczamy sobie. Odstawiamy wszelkie leki, testy ovu, ciążowe, termometr i obserwacje śluzu szyjek itp. Musimy się pozbierać po tych porażkach i odpocząć psychicznie i fizycznie. Wracam do treningów bo musze zrzucić to nieszczęsne 10 kg. Wczoraj wzielam kąpiel taka gorąca, nasypalam soli i tak się wylegiwalam z kieliszkiem winka. Bardzo mi tego brakowało a to takie pryjemnie... chcemy normalnie pożyć i nacieszyć sie sobąa czy wrócimy do starań?? Tego nikt nie wie ale kto wie.. odechciało się nam sexu na zawołanie i życie w takich ograniczeniach. Zamiast się zbliżyć to oddawaliśmy się od siebie. Ale czas pokaże... niemniej zamierzam śledzić wasze losy i mocno was dopingować i trzymać kciuki
![]()
No to jak wzrosło to nacieszcie się sobąPrzykro mi kochanaU mnie dziś 20 dc, mam lekkie nudności i delikatnie łapie mnie od 2 dni zgaga w przełyku, temp. wzrosła do 36,9 dziś. I to w sumie tyle z mojego samopoczucia, prócz tego, że przez tę pogodę ledwo żyję
Przewidywany termin @ to 8.06 więc jeszcze trochę muszę poczekać. A no i strasznie wzrosło mi libido!
![]()