reklama
Ojej, świetne zabawy wymyślacie 

Jak sobie pomyślę, że jeszcze rok temu byłyśmy brzuchatkami, i każda z nas bała się rozdwojenia przed końcem roku, to chce mi się śmiać i płakać za razem ;-) Prawie żadna z nas nie wiedziała co nas w ogóle czeka przy tym porodzie (co niektóre miały już jakieś doświadczenie ;-)) A tu myk i już nasze dzieci za moment zaczną kończyć roczek, jak np. Lenka Martusi (on będzie miała roczek już za 7 dni
). Ale ten czas leci 

Jak sobie pomyślę, że jeszcze rok temu byłyśmy brzuchatkami, i każda z nas bała się rozdwojenia przed końcem roku, to chce mi się śmiać i płakać za razem ;-) Prawie żadna z nas nie wiedziała co nas w ogóle czeka przy tym porodzie (co niektóre miały już jakieś doświadczenie ;-)) A tu myk i już nasze dzieci za moment zaczną kończyć roczek, jak np. Lenka Martusi (on będzie miała roczek już za 7 dni

tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Kasiulka ... nie no ... super ta zabawa w malowanie
, musimy coś takiego również wypróbować
.... a obrazy będę kiedyś fajną pamiątką :-)
Kama ... no to niezłego masz kornika w domu
;-)... że mu tak to drewno na sucho smakuje 

Kama ... no to niezłego masz kornika w domu

Elma
Małgosia
k
Wiecie mi sie marzy już ciastolina, wspolne robienie pierników itd... :-) a z drugiej strony jak sobie przypomne takiego zupełnie maluszka to sie az rozczulam
Kama... normalnie borsuk :-) do reklamy Colgate go!
Chyba miałaś na myśli BOBRA!

Ech ja dzisiaj prałam Nadii pierwszy kombinezonik i czapeczkę z polarku (taka malusia!!!) bo moja przyjaciółka ma termin na 8 grudnia i chce pożyczyć. I normalnie też się rozczuliłam że Nadusia była taka malutka jeszcze tak niedawno i już to nie wróci... :-( Ale pocieszyła mnie wizja sankowych szaleństw w najblizszym czasie

Elma
Małgosia
Dominik ostatnio ostro sie wzial za obgryzanie lozeczka.Juz od jakiegos czasu mam kornika w domu,ale zeby taki glodny
.Najgorsze jest to ze pozniej mam z tego zrobil lozko,tylko niewiem czy bedzie z czego
.quote]
A może byś spróbowała posmarować łożeczko takim specjalnym płynem przeciw obgryzaniu paznokci w Polsce to się nazywa "Gorzki paluszek", nie jest szkodliwe tylko strasznie gorzkie. Ja chyba też będę musiała to kupić bo Nadia też już wcina łóżeczko(pożyczone od mojego brata
)
Kama83
Fanka BB :)
Naprawde musze cos kupic zeby tego nie obgryzal
.Moze to wyglada zabawnie,ale sa juz drzazgi i moze sobie cos zrobic.Caly czas pilnuje zeby tego nie obgryzal,ale jak sie obudzi to nawet niewiem kiedy.Poprostu zajze do pokoju sprawdzic a on juz obgryza
.

MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Antosiowa ... boskie 

, normalnie spadłam z krzesła 
;-)

reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Mnie już to przestało śmieszyć, bo nie mogę odkurzacza wyłączyć po skończonym sprzątaniu.... histeria nie z tej ziemiAntosiowa ... boskie, normalnie spadłam z krzesła
;-)

Podziel się: