K
kasiulka0901
Gość
Odkurzacz jest dobry na wszystko
Antoś super

Antoś super

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

... rozumiem ... i próbuję być poważna, ale .... sorry nie mogęMnie już to przestało śmieszyć, bo nie mogę odkurzacza wyłączyć po skończonym sprzątaniu.... histeria nie z tej ziemi![]()

... mam już wizję tej histerii przed oczami 
;-)Śmiej się, śmiej... zobaczysz jak Ci Matiego podbuntuję, to będziesz się bała odkurzacz wyciągnąć;-)... rozumiem ... i próbuję być poważna, ale .... sorry nie mogę... mam już wizję tej histerii przed oczami
;-)

a dodam, ze nie potrafi sie na nia wdrapac, bo jest za wysoka dla niego. 

Moje Emilka miala to samo wiala gdzie pieprz rosnie

potem jak odkurzalam to wkladalam ja do kojca .ja robilam swoje ona czula sie ebzpiecznie cos tam do niej zagadalam posmialam sie powyglupialam no i takz zcasem sie przyzywczaila ............a kiedys tak sie bala ze jak lezal odkurzac nie schowany to nie weszla do pokoju a jesli juz to omijala go wielkim lukiem

............a kiedys tak sie bala ze jak lezal odkurzac nie schowany to nie weszla do pokoju a jesli juz to omijala go wielkim lukiem![]()

... no to już się nie śmiejęŚmiej się, śmiej... zobaczysz jak Ci Matiego podbuntuję, to będziesz się bała odkurzacz wyciągnąć;-)![]()
... bo duże zagrożenie istnieje, że Mateusz da się cioci Antosiowej podbuntować, bo on też uwielbia odkurzacz ... tylko jeszcze się tak nie denerwuje jak Antoś, gdy mu go nie włączam
;-). 
;-)
... no chyba, że ma już poważny uraz do tego urządzenia 
Aph ... a może Robert zaprzyjaźniłby się z odkurzaczem, gdybyś mu go np. nie włączała, tylko pozwaliła się nim ot tak pobawić... no chyba, że ma już poważny uraz do tego urządzenia
![]()