reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak się bawia nasze dzieci

Mariola o tak miark a z mleka to podstawowa zabawka. Tylko niestety Robert lata mi z nia w buzi po calym mieszkaniu, a ja za nim, zeby mi sie gdzies na nia nie nadzial. :wściekła/y:

reklama
Witek ostatnio rozgryzł zębami plastikową łyżeczkę do karmienia :baffled: Normalnie pękła ta część, którą wkłada się do buzi :baffled::confused: Ostatnio wszystko gryzie, nawet mamusię i tatusia :baffled:

A wiecie jaka jest Hani ulubiona zabawa ostatnio? Rzuca wybraną przez siebie zabawka(najlepiej taka, co wydaje fajne dźwieki) po całym pokoju:wściekła/y:. Rzuci, ta się odbija o podłogę, nasłu****e z zaciekawieniem po czym czworakuje do tejże zabawki, ogląda, rzuca, znowu nasłu****e i tak w kółko może jedną zabawkę rzucać po całym domu:wściekła/y:. Ciekawe kiedy trafi w telewizor:wściekła/y::wściekła/y:.

A poza tym to rośnie mi mała piłkarka, uwielbia jak ją trzymam za rączkę a ona kopie piłkę, poźniej biegniemy za nią i kopie ją dalej, i tak też może kopać po całym mieszkaniu:-D. Ciekawe kiedy kopnie w żyrandol:wściekła/y::-D.

Ania_Żywa zazdraszczam tej pierwszej zabawy ... gdyby Mati się tak pięknie i długo bawił jedną zabawką ... poświęciłabym nawet i ... telewizor :-D:-D:-D.

Co do drugiej zabawy ... to praktykujemy ją już od jakiegoś dłuższego czasu i muszę Cię uspokoić .... u nas narazie wszystkie żyrandole wiszą :-D:-D;-)

Wiesz, w tym miejscu akurat musze pochwalić HAnie, jak usiądzie obok pudła z zabawkami to siedzi tam lekko godzinkę sama i się bawi:tak:. A jak wyrzuci już wszystkie, wszystkie obada to później zagląda na dno czy coś się nie zostało i z reguły wpada do środka:-D:-D. Ale to tak na marginesie:-D.

Aha, no jeszcze musze się pochwalić moim najnowszym nabytkie, przed akwarium też potrafi przesiedzieć z pół godziny bez przerwy i się patrzy, rozmawia z rybkamk itp:-). Co widać na załączonym obrazku;-).

reklama
Do góry